Πολιτική

Καθαρά Δευτέρα 2017: Στην Αίγινα ο Αλέξης Τσίπρας

Στην Αίγινα πέρασε την Καθαρά Δευτέρα ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, μαζί με τη σύζυγό του Περιστέρα Μπαζιάνα. Μάλιστα το ζευγάρι έφαγε μαζί με τον Αλέκο Φλαμπουράρη που έχει σπίτι στο νησί.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο πρωθυπουργός όπως μπορείτε να δείτε στις αποκλειστικές εικόνες του Newsit.gr, επέλεξε έναν από τους αγαπημένους του προορισμούς (σ.σ. Στο νησί έχει σπίτι ο “μέντοράς” του Αλέκος Φλαμπουράρης) για να περάσει χαλαρωτικές στιγμές και να ξεχάσει για λίγο την… αξιολόγηση και τους δανειστές.

Όταν έγινε αντιληπτός από κατοίκους του νησιού, κάποιοι από αυτούς τον χαιρέτισαν ενώ ορισμένα παιδιά ήθελαν να βγάλουν μαζί του φωτογραφίες.

Στη συνέχεια ο πρωθυπουργός μαζί με τη σύζυγό του απόλαυσαν σαρακοστιανά στην ταβέρνα Αιγινίτισσα όπου κάθισαν αρκετή ώρα και απόλαυσαν τον ήλιο και τη θάλασσα. Μαζί τους έφαγε και ο Αλέκος Φλαμπουράρης με την οικογένεια του ενώ όπως καταλαβαίνετε, τίμησαν το έθιμο και έφαγαν γαρίδες, φρέσκα καλαμάρια και ποικιλία ψαριών.

Η παρουσία του πρωθυπουργού στο νησί ήταν διακριτική, καθώς ο Αλέξης Τσίπρας ήθελε να κάνει κούλουμα μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΜΙΛΤΟΣ ΣΑΚΕΛΛΑΡΗΣ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Μητσοτάκης στην ΚΟ της ΝΔ: Εκτός Συνταγματικής Αναθεώρησης η μείωση των βουλευτών – Αμφισβητείται ο ρόλος μας από μία ακτιβίστρια δικαστικό είπε ο Βορίδης
Τα «καρφιά» Καιρίδη στους διαφωνούντες και τα... ψυχοκοινωνικά τεστ που πρότεινε ο Δημοσχάκης
Κυριάκος Μητσοτάκης
Ανανεώθηκε πριν 2 λεπτά
36
Εκπομπή στο YouTube από υποστηρικτές της Μαρίας Καρυστιανού ενόψει ανακοινώσεων για το νέο κόμμα: «500.000 Άνθρωποι Ετοιμάζουν Κάτι Μεγάλο»
Το βίντεο ξεκίνησε με το σύμβολο του περιστεριού με την ελιά, το οποίο είχε εμφανιστεί και στην πρώτη αφίσα προαναγγελίας της πολιτικής πρωτοβουλίας
Μαρία Καρυστιανού
Συνταγματική Αναθεώρηση: Τα 30 προτεινόμενα άρθρα για τροποποίηση – Τι αλλάζει για άρθρο 16, φόρους και νομιμότητα
Στο κείμενο, που δόθηκε πριν την ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη, επισημαίνεται ότι η ανταπόκριση των βουλευτών για την αναθεώρηση του Συντάγματος «ξεπέρασε κάθε προσδοκία»
Συνταγματική Αναθεώρηση 13
Μητσοτάκης στην ΚΟ της ΝΔ: Όλοι οι βουλευτές μας θα βρίσκονται στα ψηφοδέλτια των επόμενων εκλογών εφόσον το επιθυμούν, είμαστε μια γροθιά
«Για να κερδίσουμε τρίτες συνεχόμενες εκλογές θα πρέπει να την ιδρώσουμε τη φανέλα και θα την ιδρώσουμε όλοι μαζί»
O Κυριάκος Μητσοτάκης
Ανανεώθηκε πριν 3 ώρες
50
Γιάνης Βαρουφάκης: Έκανα 3ωρη εικονική διαπραγμάτευση με τον Γερμανό πρέσβη, είχε νοοτροπία κατακτητή – Ο Τσίπρας χαριεντιζόταν με τον ανόητο Ντάισελμπλουμ
Δεν συγχωρεί, όπως είπε, τον Αλέξη Τσίπρα επειδή χαριεντίζονταν στο Μαξίμου με τον Ντάισελμπλουμ μετά το μνημόνιο
Ο Γιάνης Βαρουφάκης
17