Πολιτική

Κατρούγκαλος: Στόχος μας να μην μειωθούν οι κύριες συντάξεις

"Το ασφαλιστικό δεν είναι απλό πολιτικό θέμα, είναι εθνικό ζήτημα", ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Κατρούγκαλος, αμέσως μετά τη σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου με τον υφυπουργό Κοινωνικών Ασφαλίσεων, Τάσο Πετρόπουλο και τον γενικό γραμματέα του υπουργείου, Ανδρέα Νεφελούδη, υπό τον Αλέξη Τσίπρα.  

Ο υπουργός Εργασίας επισήμανε ότι “στόχος μας είναι να μην μειωθούν καθόλου οι κύριες συντάξεις”, καθώς και ότι το ασφαλιστικό είναι “εθνική κόκκινη γραμμή και θέλω να πιστεύω ότι όλοι θα το σεβαστούν αυτό”, αναφερόμενος στα κόμματα εν όψει της αυριανής σύσκεψης των πολιτικών αρχηγών.

Ωστόσο, ήδη έχουν υπάρξει αντιδράσεις από τα κόμματα, όπως η Δημοκρατική Συμπαράταξη με την Φώφη Γεννηματά να ξεκαθαρίζει ότι θα παραστεί στο Συμβούλιο, αλλά δεν θα δεχθεί καμία κουβέντα για το ασφαλιστικό.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κωστής Χατζηδάκης για ανομία στα πανεπιστήμια: Διαγραφή φοιτητών που συμμετέχουν σε επεισόδια, απόδοση ευθυνών και στους πρυτάνεις που δεν εφαρμόζουν τον νόμο
«Όποιος κάνει ζημιά στη δημόσια περιουσία πρέπει να καταβάλει αποζημίωση. Θα έρχεται ένα χαρτί από την ΑΑΔΕ που θα προσδιορίζει τι πρέπει να πληρώσει»
Αστυνομική επιχείρηση σε υπό κατάληψη χώρο του ΑΠΘ 1
Στο προσκήνιο η δημιουργία συντονιστικού οργάνου τομεαρχών στο ΠΑΣΟΚ - Οι κινήσεις Ανδρουλάκη και ο ρόλος Σκανδαλίδη
Σήμερα αναμένεται να  πραγματοποιηθεί  μία ευρεία σύσκεψη  υπό την προεδρεία του Νίκου Ανδρουλάκη με την συμμετοχή κορυφαίων στελεχών του κόμματος
O Νίκος Ανδρουλάκης 2
«Όχι» στη Ζωή Κωνσταντοπούλου από ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ και Νέα Αριστερά σε συνάντηση για την προανακριτική
Οι πληροφορίες λένε ωστόσο ότι η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας αναμένεται να απευθυνθεί ξανά στους τέσσερεις πολιτικούς αρχηγούς, αλλά και στην Ελληνική Λύση και την Νίκη
Η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας Ζωή Κωνσταντοπούλου