Πολιτική

Κεδίκογλου για Τσίπρα: “Είναι αδίστακτος, φτύνει τις θυσίες του λαού”

 Σφοδρή επίθεση εξαπέλυσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Σίμος Κεδίκογλου κατά του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα στη συνέντευξη που έδωσε σε τρία μικρά κανάλια. 

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος δήλωσε πως ο “κ. Τσίπρας απειλεί και πάλι τη χώρα να μην βγει στις αγορές, δηλώνοντας ότι θα «πρόκειται για στημένη έξοδο”.

Και σημειώνει ο κ. Κεδίκογλου:

Έξοδος στις αγορές σημαίνει και έξοδος από το Μνημόνιο. Προφανώς, ο κ. Τσίπρας επιθυμεί να παραμείνουμε στο Μνημόνιο για πάντα, γιατί τρέφεται αποκλειστικά και μόνο από αυτό.

Όμως, σε αυτή τη στιγμή που η χώρα ανακάμπτει, ο κ. Τσίπρας σαμποτάροντας την έξοδο στις αγορές, στην ουσία «φτύνει» τις θυσίες και τους κόπους του Ελληνικού λαού, μόνο και μόνο για να εξυπηρετήσει τις προσωπικές του φιλοδοξίες.

Είναι αδίστακτος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Τσίπρας: Πρωταθλητής της χυδαιότητας ο Βενιζέλος, αυτουργός της καταστροφικής πολιτικής ο Στουρνάρας

Συνέντευξη Τσίπρα: Να παραιτηθούν Δένδιας και Αθανασίου – Οι δικαστές δεν μπορώ να πω ότι ενήργησαν όπως λέει ο Μπαλτάκος

«Το μόνο που ενδιέφερε τον Τσίπρα ήταν να κατέβει στην πλατεία Συντάγματος»

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Βουλή: Το ΠΑΣΟΚ ζητά αναπληρωματικές εκλογές για τις 3 έδρες μετά την απόφαση του εκλογοδικείου για τους Σπαρτιάτες
Ο Παναγιώτης Δουδωνής εγκαλεί την κυβέρνηση γιατί «μέχρι σήμερα δεν έχει εκδοθεί το σχετικό Προεδρικό Διάταγμα προκήρυξης των αναπληρωματικών εκλογών»
Οι θέσεις όπου κάθονταν οι βουλευτές των Σπαρτιατών στην αίθουσα της Ολομέλειας της Βουλής 1
Επιστολή Ανδρουλάκη σε Κακλαμάνη: Να συγκληθεί η Ολομέλεια της Βουλής για τις εξελίξεις στη Γάζα
«Η Βουλή των Ελλήνων δεν μπορεί παρά να αρθρώσει τη δική της διακριτή φωνή απέναντι στον ανθρώπινο πόνο, την καταστροφή, τη συστηματική εθνοκάθαρση -χωρίς ισορροπίες και ίσες αποστάσεις απέναντι στη φρίκη»
Ο Νίκος Ανδρουλάκης 2
Κυριάκος Μητσοτάκης από το 3ο Γυμνάσιο Ζωγράφου: Έως τις αρχές Σεπτεμβρίου θα έχουν ανακαινιστεί 431 σχολεία
«Κάθε εξωτερικός προαύλιος χώρος που ανακαινίζεται μας δίνει την δυνατότητα να επενδύσουμε ακόμα περισσότερο στο ανοικτό σχολείο για να μπορούν όλα τα παιδιά της γειτονιάς να αθλούνται», τονίζει ο πρωθυπουργός
Επίσκεψη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο 3ο γυμνάσιο Ζωγράφου 14