Πολιτική

ΚΙΝΑΛ: Απαράδεκτη κοροϊδία η νέα ρύθμιση για τους δανειολήπτες

Για απαράδεκτη κοροϊδία των δανειοληπτών κάνει λόγο το ΚΙΝΑΛ αναφορικά με τη νέα ρύθμιση που αντικαθιστά το νόμο Κατσέλη.

Μάλιστα το ΚΙΝΑΛ αναφέρεται στην κυβέρνηση ως «η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ- Ακροδεξιών-γυρολόγων» που αντικαθιστά το νόμο του ΠΑΣΟΚ με ένα πλαίσιο που δεν καλύπτει του δανειολήπτες.

«Αντικαθιστά τον Ν. 1869 του ΠΑΣΟΚ με ένα πλαίσιο που δεν προστατεύει στην πράξη την Α’ κατοικία από τους πλειστηριασμούς», επισημαίνει το ΚΙΝΑΛ υποστηρίζοντας ότι έχει «πολλά επικίνδυνα σημεία που πρέπει να διευκρινιστούν, η ισχύς της “προστασίας” αποκλειστικά για το 2019, εξυπηρετεί μόνο τις προεκλογικές ανάγκες “προστασίας” του ΣΥΡΙΖΑ από την οργή των πολιτών».

Το Κίνημα Αλλαγής υπογραμμίζει ότι η «μόνη λύση είναι η υιοθέτηση της ολοκληρωμένης Πρότασης Νόμου που το Κίνημα Αλλαγής έχει καταθέσει στην Βουλή, για την αποτελεσματική προστασία των μικρών και μεσαίων δανειοληπτών».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Νέα κόντρα Φλωρίδη - Καρυστιανού για τα Τέμπη: «Στις δίκες δεν προβλέπονται ειδικές θέσεις για υποψήφιους αρχηγούς κομμάτων», «κατάντια, φτάνει πια η ατιμωρησία»
Ο υπουργός Δικαιοσύνης σχολίασε τις χθεσινές δηλώσεις της Μαρίας Καρυστιανού με την πρώην πρόεδρο του συλλόγου «Τέμπη 2023» να του απαντά σε οξύ τόνο
Ο Γιώργος Φλωρίδης και η Μαρία Καρυστιανού 39
Οι εισηγήσεις στον Κυριάκο Μητσοτάκη για πρόωρες εκλογές και η σταθερή απάντηση του Μαξίμου
Παρά το γεγονός ότι ο πρωθυπουργός είναι «οπαδός» της εξάντλησης της κυβερνητικής θητείας, «γαλάζια» στελέχη επιμένουν ότι δημιουργούνται οι συνθήκες για πρόωρες κάλπες
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης 10