Πολιτική

Κοινή εκτίμηση Τσίπρα-Ολάντ: Την επόμενη εβδομάδα πρέπει να κλείσει η αξιολόγηση

Το ότι η συμφωνία για την αξιολόγηση θα πρέπει να κλείσει την ερχόμενη εβδομάδα, φέρεται ως η κοινή εκτίμηση Ολάντ- Τσίπρα κατά τη σημερινή συνάντησή τους στο Παρίσι.

Η συνάντηση διήρκεσε μια ώρα περίπου και κατά ένα μέρος, Τσίπρας και Ολάντ είχαν συνομιλία τετ-α-τετ, χωρίς την παρουσία των συμβούλων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Γάλλος Πρόεδρος έδειξε πλήρη κατανόηση για τις ελληνικές θέσεις, αποδέχθηκε ότι η Ελλάδα εφαρμόζει πλήρως τις υποχρεώσεις της και ότι είναι πλέον θετική η πορεία της ελληνικής οικονομίας.

Ο Φρανσουά Ολάντ αποχαιρέτησε με θερμό εναγκαλισμό τον Αλέξη Τσίπρα, συνοδεύοντάς τον έως το πρωθυπουργικό αυτοκίνητο.

Ο Έλληνας πρωθυπουργός θα μεταβεί αύριο στο Στρασβούργο, όπου θα έχει συνάντηση και γεύμα το μεσημέρι, με τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Μάρτιν Σουλτς.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Βαγγέλης Γιαννακούρας: Ποιος είναι ο νέος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ που θα πάρει τη θέση του Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου
Ο περιφερειακός σύμβουλος και πρώην αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας είχε «κονταροχτυπηθεί» στις τελευταίες εθνικές εκλογές με τον Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλο
Ο Βαγγέλης Γιαννακούρας