Πολιτική

Κουντουρά: Στο θέμα της συμφωνίας των Πρεσπών λειτούργησα με γνώμονα το εθνικό συμφέρος

Με γνώμονα το εθνικό συμφέρον λειτούργησε η Έλενα Κουντουρά στο θέμα της συμφωνίας των Πρεσπών, σύμφωνα με τα όσα η ίδια δήλωσε. Όπως είπε, αναφέρει ότι από το 2008 είχε τοποθετηθεί υπέρ της εθνικής πρότασης, όπως είχε αποτυπωθεί από όλες τις προηγούμενες κυβερνήσεις.

Μιλώντας στην εφημερίδα Real News, η κ. Κουντουρά ανέφερε πως «δεν μπορούμε να επιτρέψουμε στις δυνάμεις που ευθύνονται για την καταστροφή και εξακολουθούν να υπονομεύουν το συμφέρον και το μέλλον της Ελλάδας, για το κομματικό τους όφελος, να ανακόψουν αυτή την ανοδική πορεία».

Επίσης, η υπουργός Τουρισμού, εκφράζει την πεποίθηση ότι ο λαός «δεν θα ξεχάσει ποιοι ευθύνονται για την καταστροφική πενταετία 2010-2014 και την οικονομική και κοινωνική παρακμή που δημιούργησαν» και «δεν θα πιστέψει στις κενές υποσχέσεις της αντιπολίτευσης» για την υφαρπαγή ψήφου.

Μιλώντας για τον τομέα της, είπε ότι το 2019 ξεκίνησε πολύ δυναμικά, ενώ τα τέσσερα τελευταία χρόνια, η μεγάλη επιτυχία του ελληνικού τουρισμού, έχει αναγνωριστεί διεθνώς από όλους τους οργανισμούς του παγκόσμιου τουρισμού και η Ελλάδα έχει γίνει παράδειγμα προς μίμηση.

Πρόσθεσε μάλιστα, ότι η ανάπτυξη του τουρισμού συνέβαλε στη μείωση της ανεργίας κατά 10%.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Οι τελευταίες δραματικές στιγμές του βουλευτή Απόστολου Βεσυρόπουλου που έπαθε ανακοπή καρδιάς και πέθανε στα 59 του
Ο θάνατός του έχει προκαλέσει μεγάλη θλίψη στον πολιτικό κόσμο με τα συλλυπητήρια μηνύματα να φτάνουν το ένα μετά το άλλο για την ξαφνική αυτή απώλεια
Απόστολος Βεσυρόπουλος 19
Ανδρουλάκης από τα καμένα της Πάτρας: Εξοργιστική η αναποτελεσματικότητα της κυβέρνησης – Η φωτιά μπήκε σε συνοικίες της 3ης μεγαλύτερης πόλης
«Μπορούμε καλύτερα και μπορούμε με πολιτική αλλαγή απέναντι σε αυτή την αλαζονική και αναποτελεσματική Κυβέρνηση» τόνισε ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής
Νίκος Ανδρουλάκης
4