Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Ξανθός vs Πολάκης: «Χωρίς επιστημονική βάση οι θέσεις του» – «Δηλαδή να πιστεύουμε τον Τσιόδρα»

Ξανθός vs Πολάκης: «Χωρίς επιστημονική βάση οι θέσεις του» – «Δηλαδή να πιστεύουμε τον Τσιόδρα»

Κάποτε ήταν το δίδυμο της ηγεσίας του υπουργείου Υγείας. Αλλά φαίνεται ότι οι απόψεις τους σε κάποια πράγματα δεν είναι ταυτόσημες. Ανδρέας Ξανθός και Παύλος Πολάκης «κοντράρονται» δημόσια και βάζουν… «φωτιά» στον ΣΥΡΙΖΑ.

Η κόντρα ξεκίνησε όταν σε συνέντευξή του, ο πρώην υπουργός Υγείας Ανδρέας Ξανθός χαρακτήρισε μη επιστημονικές τις θέσεις που εκφράζει ο άλλοτε αναπληρωτής του, Παύλος Πολάκης. Και φυσικά ο τελευταίος δεν το άφησε αναπάντητο.

Τον τελευταίο καιρό είχε γίνει πολύς λόγος για τον εμβολιασμό του Παύλου Πολάκη, με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ να κάνει, μόλις πριν από λίγες μέρες γνωστό, ότι τελικά το έκανε το εμβόλιο.

Ο Ανδρέας Ξανθός, σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Θεσσαλία, αναφέρθηκε στο όλο θέμα, που είχε προκαλέσει και τριγμούς στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ.

«Υπήρχε όντως μια διαφορετική τοποθέτηση του κ. Πολάκη, με επιχειρήματα που κατά την άποψή μου δεν είχαν σοβαρή επιστημονική βάση. Το θέμα του εμβολιασμού δεν αμφισβητείται πουθενά στον κόσμο. Δεν αμφισβητείται η αξία και η ασφάλεια των εμβολίων και η κριτική των αντιεμβολιαστών δεν επιβεβαιώνεται από πουθενά. Ο κ. Πολάκης εμβολιάστηκε και νομίζω πως και τυπικά κλείνει αυτή η ιστορία», είπε ο Ανδρέας Ξανθός.

Και φυσικά αυτό δεν άρεσε στον Παύλο Πολάκη. Που «απάντησε» όπως συνηθίζει από το Facebook με μια ανάρτηση που έκανε αργά το βράδυ. Και στην οποία δεν κατονόμασε τον πρώην προϊστάμενό του αλλά τον… φωτογράφισε ξεκάθαρα.

Έγραψε ο Παύλος Πολάκης: «Η επιστήμη

Της επιστήμης

Την επιστήμη

Ω επιστήμη….

Δηλαδή να πιστεύουμε… Τον Τσιοδρα, το Μαγιορκίνη, το Βασιλακόπουλο και την Παγώνη!!!!

…..Θου κύριε φυλακή τω στόματι μου……

Έτσι, κάτι σκέφτηκα… γιατί είδα μια συνέντευξη, που δόθηκε στον επαρχιακό τύπο και την αναπαράγουν σήμερα».

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις