Πολιτική

Κυριάκος Μητσοτάκης για Παναγιώτη Χατζηνικολάου: Θα τον θυμόμαστε με ευγνωμοσύνη

Τα θερμά του συλλυπητήρια εξέφρασε ο Κυριάκος Μητσοτάκης για τον θάνατο του Παναγιώτη Χατζηνικολάου, του πατέρα του δημοσιογράφου Νίκου Χατζηνικολάου.

«Με οδύνη πληροφορήθηκα τον θάνατο του Παναγιώτη Χατζηνικολάου. Ιστορικό στέλεχος της παράταξής μας, πορεύτηκε με αξιοπρέπεια στα κοινά αφήνοντας έντονη τη σφραγίδα του», αναφέρει σε ανάρτησή του στο Facebook ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης για το θάνατο του πατέρα του Νίκου Χατζηνικολάου.

Και επισημαίνει: «Ως βουλευτής επί 7 διαδοχικές θητείες, υπηρέτησε με πάθος τους συμπατριώτες του στον Έβρο και την Ορεστιάδα. Ενώ ως υπουργός Μακεδονίας – Θράκης και αναπληρωτής υπουργός Γεωργίας εργάστηκε για την πρόοδο της χώρας.

Όπως έλεγε και ο ίδιος, “ύψιστη τιμή για έναν πολιτικό είναι να υπηρετεί όλους τους πολίτες με αυταπάρνηση και το απόλυτο καθήκον του είναι να προσφέρει με όλες του τις δυνάμεις στον τόπο”. Σε αυτό το καθήκον έμεινε πάντα πιστός. Για τη σεμνή και αποτελεσματική διαδρομή του θα τον θυμόμαστε με συγκίνηση και ευγνωμοσύνη.

Τα συλλυπητήριά μου στην οικογένειά του», καταλήγει στην ανάρτησή του ο κ. Μητσοτάκης.

 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Μητσοτάκης και Χριστοδουλίδης για την ηλεκτρική διασύνδεση Ελλάδας – Κύπρου: Οι δύο κυβερνήσεις είναι απολύτως προσηλωμένες στην υλοποίηση του έργου
Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης συναντήθηκαν στο περιθώριο της...
Μητσοτάκης και Χριστοδουλίδης για την ηλεκτρική διασύνδεση Ελλάδας – Κύπρου: Οι δύο κυβερνήσεις είναι απολύτως προσηλωμένες στην υλοποίηση του έργου 1
ΠΑΣΟΚ: Η κυβέρνηση να εγκαταλείψει την αδράνεια και να αναγνωρίσει το Παλαιστινιακό κράτος
«Η Ελληνική Κυβέρνηση οφείλει να εγκαταλείψει την αδράνεια. Η λύση των δύο κρατών στο πλαίσιο των σχετικών αποφάσεων του ΟΗΕ, είναι η μόνη δίκαιη και βιώσιμη επιλογή για την ειρηνική συνύπαρξη και ασφάλεια»
διαδηλώσεις