Πολιτική

Κυριάκος Μητσοτάκης και Μαρέβα Γκραμπόφσκι χαμογελαστοί στο δείπνο των ηγετών του ΝΑΤΟ στη Λιθουανία

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης έφτασε μαζί με τη σύζυγό του Μαρέβα στο δείπνο των ηγετών του ΝΑΤΟ που πραγματοποιήθηκε μετά τη Σύνοδο Κορυφής στο Βίλνιους της Λιθουανίας την Τρίτη (11.7.2023).

Κυριάκος Μητσοτάκης και Μαρέβα Γκραμπόφσκι έφτασαν χαμογελαστοί στο δείπνο του ΝΑΤΟ, ενώ όλοι μαζί έβγαλαν την χαρακτηριστική αναμνηστική φωτογραφία.

Η Μαρέβα Γκραμπόφσκι φορώντας μία μαύρη ολόσωμη φόρμα εντυπωσίασε για άλλη μια φορά στο πλευρό του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Από το δείπνο, που έγινε σε καλό κλίμα, δεν έλειψαν τα χαμόγελα και τα πειράγματα μεταξύ των ηγετών.

mareva mitsotakis

Σημειώνεται πως από το δείπνο απουσίαζε ο Τζο Μπάιντεν έχει «πολύ φορτωμένο πρόγραμμα» και προετοιμάζεται για μια «σημαντική ομιλία».

mareva mitsotakis

Ο Ουκρανός πρόεδρος Βολοντίμιρ Ζελένσκι και η σύζυγός του, Ολένα, ηγήθηκαν των επισήμων την πρώτη νύχτα της συνόδου κορυφής στο Βίλνιους, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η Daily Mail.

mareva mitsotakis

mareva mitsotakisw

mareva mitsotakis

anamnistiki nato

mareva mitsotakis

mareva mitsotakis

mareva mitsotakis

mareva mitsotakis

mareva mitsotakiswe

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
«Βεβαίως, το ζητάει ο Καραμανλής, θα το κάνουμε» - Ο διάλογος που τον εμπλέκει στην υπόθεση ΟΠΕΚΕΠΕ - Δεν θα είναι υποψήφιος
Σημειώνεται πως στο πόρισμα της ευρωπαϊκής εισαγγελίας για τον ΟΠΕΚΕΠΕ γίνεται αναφορά στον Κώστα Καραμανλή, αλλά δεν έχει καταγραφεί δική του συνομιλία
Ο Κώστας Αχ. Καραμανλής 19
Ακρίτα για Τσίπρα: Είναι φάουλ που ζητάει από βουλευτές που θέλουν να τον ακολουθήσουν, να παραιτηθούν
Η Έλενα Ακρίτα σε ανάρτησή της τόνισε ότι η ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ είναι η πιο δραστήρια στη Βουλή, με τους δέκα πρώτους βουλευτές στο Vouliwatch να ανήκουν στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης
H Έλενα Ακρίτα
Μαρινάκης για Σαμαρά: «Αν κάποιοι παλιοί πολιτικοί ανακάλυψαν τα ρουσφέτια το 2026, πάμε να ανακαλύψουμε την Αμερική» – Υποχρεωτική η άρση ασυλίας
«Ακούω για κακουργήματα. Δεν υπάρχει κακούργημα εξ αμελείας. Υπάρχει δόλος. Υπάρχει τεκμήριο αθωότητας αλλά είναι άλλο το κακούργημα και άλλο το πλημμέλημα»
Παύλος Μαρινάκης 5
Στο φως οι διάλογοι της δικογραφίας για τον ΟΠΕΚΕΠΕ: «Είμαι η Κατερίνα Παπακώστα βουλευτής Τρικάλων» – «Να κόψουμε να τα βάλουμε στους δικούς μας»
Οι συνομιλίες αυτές, που έχουν καταγραφεί την περίοδο 2020-2021, αφορούν πολιτικά πρόσωπα, στελέχη του ΟΠΕΚΕΠΕ και παραγωγούς, και επικεντρώνονται στον τρόπο διαχείρισης και κατανομής των κοινοτικών επιδοτήσεων
Η Κατερίνα Παπακώστα 97