Πολιτική

Λεβέντης: Αν συνεργαστώ με τον Τσίπρα, να μην ψηφίσει κανένας την Ένωση Κεντρώων

Απαντήσεις για την αποχώρηση του Γιάννη Καλλιάνου από την Ένωση Κεντρώων, καθώς και για τα δημοσιεύματα που τον θέλουν πρόθυμο να συνεργαστεί ανά πάσα στιγμή με τον Αλέξη Τσίπρα, έδωσε ο Βασίλης Λεβέντης, που ήταν καλεσμένος στην εκπομπή "Live News" του Νίκου Ευαγγελάτου στο Epsilon.

Αναφερόμενος σε όσα είπε ο πρώην -πλέον- εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος πως “όλα άλλαξαν την ημέρα που επισκεφθήκαμε τον κ. Τσίπρα στο Μέγαρο Μαξίμου για να συζητήσουμε για τον εκλογικό νόμο. Βγαίνοντας, ο κ. Λεβέντης είχε αλλάξει γνώμη για όλους και για όλα”.

Ο κ. Λεβέντης σχολίασε αυτή τη δήλωση λέγοντας ότι “ξέρει καλά από πρώτο χέρι ότι υπήρξε ευχαρίστηση δική μου, που ο Πρωθυπουργός ήρθε προς την απλή αναλογική…Ευτυχώς που δεν τον έβαλα πρώτο στη λίστα, γιατί τώρα αν ήταν βουλευτής, θα υπήρχε πρόβλημα με την έδρα του”.

Στη συνέχεια, απέκλεισε το ενδεχόμενο να συνεργαστεί με τον Αλέξη Τσίπρα λέγοντας χαρακτηριστικά πως “αυτό θα το έκανα από τον Σεπτέμβριο του 2015, όταν μου πρότειναν πέντε υπουργεία. Αποκλείεται να συνεργαστώ με τον ΣΥΡΙΖΑ, κι αν το κάνω να μην ψηφίσει κανένας ψηφοφόρος την Ένωση Κεντρώων…”.

Δείτε όσα είπε στο “Live News”

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ευρωπαϊκό Plan B κατά της ακρίβειας ζητά ο Κυριάκος Μητσοτάκης από την Κύπρο – Στα 800 εκατ. ευρώ τα μέτρα στήριξης από την αρχή του πολέμου
«Η Ελλάδα τα πηγαίνει καλύτερα από άλλες χώρες της Ευρώπης, αλλά καμία χώρα δεν μπορεί να θεωρείται θωρακισμένη απέναντι σε ένα σοκ τέτοιου μεγέθους»
O Κυριάκος Μητσοτάκης
Δαβάκης: Τουρκική φρεγάτα δεν παρενόχλησε ολλανδικό πλοίο κοντά στην Κάσο αλλά σε διεθνή ύδατα νότια της Κρήτης
Ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας ανέφερε ότι το περιστατικό σημειώθηκε πολύ νοτιότερα του νησιού, με την Άγκυρα να αξιώνει άδεια βάσει του «ανυπόστατου μνημονίου» με τη Λιβύη
Φρεγάτα
Μαρινάκης για νέα μέτρα στήριξης: «Η κυβέρνηση Μητσοτάκη, αφού διορθώνει τα λάθη της, γυρίζει στην κοινωνία όσα στερήθηκε»
Με ανάρτησή του στο TikTok, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος εξειδίκευσε το πακέτο των 500 εκατ. ευρώ που ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης
Παύλος Μαρινάκης
5
Μετά τον Κεδίκογλου και ο Παναγιωτόπουλος «κουνάει μαντίλι» στον ΣΥΡΙΖΑ: «Θα είμαι με τον Τσίπρα, είτε έτσι είτε αλλιώς»
Ο βουλευτής Αχαΐας δηλώνει ανοιχτά ότι θα ταχθεί στο πλευρό του πρώην πρωθυπουργού, βλέποντας στο πρόσωπό του τον καταλύτη για την αναδιάταξη του λεγόμενου προοδευτικού χώρου
Ανδρέας Παναγιωτόπουλος 6