Πολιτική

Λεβέντης: Πράξη αποστασίας η ανεξαρτητοποίηση του Σαρίδη

«Η Ένωση Κεντρώων θα δώσει τον καλύτερό της εαυτό για να πετύχει την είσοδό της στη Βουλή και να υλοποιήσει το πρόγραμμά της υπέρ των συμφερόντων του πολιτικού λαού», δήλωσε ο πρόεδρος του κόμματος, Βασίλης Λεβέντης.

Ο κ. Λεβέντης σε συνεντεύξεις που παραχώρησε στους τηλεοπτικούς σταθμούς ΑΝΤ1 και ΟPEN BEYOND TV ανέφερε πως «στην προεκλογική περίοδο των ευρωεκλογών οι θέσεις του κόμματος δεν πέρασαν στην κοινωνία, εξαιτίας κυρίως της συμπεριφοράς ορισμένων ΜΜΕ που απέκλεισαν τη φωνή της Ένωσης Κεντρώων. Κατά την προεκλογική περίοδο θα δοθεί ιδιαίτερη έμφαση στις προτάσεις και θέσεις του κόμματος, έτσι ώστε η ελληνική κοινωνία να έχει πλήρη εικόνα για το τι πρεσβεύει η Ένωση Κεντρώων όσον αφορά τα μεγάλα και κρίσιμα ζητήματα που απασχολούν τους Έλληνες πολίτες».

Σε ερώτηση για την ανεξαρτητοποίηση του Γιάννη Σαρίδη, η οποία προκάλεσε και τη διάλυση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματός του, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων επανέλαβε ότι «πρόκειται για πράξη αποστασίας και ο λαός θα τοποθετηθεί επί όλων των αποστασιών την ημέρα των εθνικών εκλογών».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Τεράστια ενεργειακά deal ανακοινώνονται σήμερα στο Ζάππειο – Αμερικανική απόβαση για την Σύνοδο Ελλάδας – ΗΠΑ
Η Αθήνα χαρακτηρίζει την ισχυρή Αμερικανική παρουσία στη χώρα και τη στρατηγική συνεργασία «ψήφο εμπιστοσύνης των ΗΠΑ προς την Ελλάδα και την ελληνική κυβέρνηση»
Η Κίμπερλι Γκίλφοϊλ, ο Κυριάκος Μητσοτάκης και υπουργοί 5
Μητσοτάκης σε υπουργούς Ενέργειας και Εσωτερικών των ΗΠΑ: «Η Ελλάδα αποτελεί τη φυσική πύλη εισόδου του αμερικανικού LNG στην Ευρώπη»
«Η Ελλάδα είναι διαχρονικά σταθερός σύμμαχος των ΗΠΑ, ένας στρατηγικός σύμμαχος, από γεωπολιτικής πλευράς, στην περιοχή», τόνισε η Κίμπερλι Γκιλφόιλ, επίσης παρούσα στη συνάντηση
Ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης με τον υπουργό Εσωτερικών των ΗΠΑ, Doug Burgum, τον Αμερικανό υπουργό Ενέργειας, Chris Wright και την πρέσβη των ΗΠΑ, Κίμπερλι Γκιλφόιλ στο Μέγαρο Μαξίμου 159
Βιβλίο Αλέξη Τσίπρα: «Ώρα ν’ ακουστεί η δική μου φωνή» – Προδημοσίευση από τον πρόλογο της «Ιθάκης»
Η αναφορά του Αλέξη Τσίπρα στα γεγονότα του 2015 όταν κλήθηκε να αναλάβει την διακυβέρνηση της χώρας: «Δεν δείλιασα» - Το βιβλίο του πρωθυπουργού κυκλοφορεί στις 24 Νοεμβρίου
Βιβλίο Αλέξη Τσίπρα: «Ώρα ν’ ακουστεί η δική μου φωνή» – Προδημοσίευση από τον πρόλογο της «Ιθάκης» 138