Πολιτική

Μανώλης Χριστοδουλάκης για Φώφη Γεννηματά: Μου είπε ότι δεν μπορεί να δώσει και τις δύο μάχες

Ο Μανώλης Χριστοδουλάκης μίλησε για τη Φώφη Γεννηματά που γνώρισε στο ΚΙΝΑΛ και για την εμπιστοσύνη που του έδειξε, αφού συνεργάζονταν σε καθημερινή βάση μαζί.

Μιλώντας στην τηλεόραση του ΑΝΤ1, ο Μανώλης Χριστοδουλάκης είπε ότι η Φώφη Γεννηματά προτίμησε να συνεχίσει δυναμικά την παρουσία της στην παράταξη για να διασφαλίσει την ενότητά της ενόψει των εκλογών για τη νέα ηγεσία, αφήνοντας πίσω της τα θέματα υγείας που καλούνταν να αντιμετωπίσει και πάλι και ενώ γνώριζε για την επιδείνωση της υγείας της.

Όπως ανέφερε ο γραμματέας του ΚΙΝΑΛ, κανείς δεν περίμενε ότι η υγεία της θα παρουσιάσει τέτοια επιδείνωση, ούτε και η ίδια αφού όταν μπήκε στο νοσοκομείο, ζήτησε από συνεργάτη της να μην ακυρώσει την τηλεοπτική εμφάνιση που είχε προγραμματισμένη για την επόμενη ημέρα, θεωρώντας πως οι γιατροί θα της δώσουν εξιτήριο και θα είναι συνεπής στις υποχρεώσεις της.

Αναφερόμενος στον χαρακτήρα και την απλότητα της Φώφης Γεννηματά, ο κ. Χριστοδουλάκης αποκάλυψε ότι ζήτησε ακόμη και από τον ίδιο ή άλλους στενούς συνεργάτες της να μην την επισκέπτονται στο νοσοκομείο, ενώ όταν οι γιατροί την ενημέρωσαν στο νοσοκομείο ότι η κατάστασή της είναι σοβαρή, η ίδια είπε «έχω να δώσω δύο μάχες: μια πολιτική και μία για την υγεία μου, δεν μπορώ να δώσω και τις δύο», και έτσι δήλωσε την απόσυρση της από τις εσωκομματικές εκλογές.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Τα κόμματα στα οποία ποντάρει η ΝΔ για την επιστολική ψήφο και τις τρεις έδρες στους απόδημους στις εκλογές του 2027
Στην κυβέρνηση υπάρχει η αισιοδοξία ότι θα υπάρξει η απαραίτητη συναίνεση για τις αλλαγές που θα συζητηθούν στη Διακομματική και ότι θα συγκεντρωθούν οι προβλεπόμενες από το Σύνταγμα, 200 ψήφοι
Βουλή
Θάνος Πλεύρης: Καμία διαδικασία νομιμοποίησης ατόμων που βρίσκονται παράνομα στη χώρα
«Όποιος αυτή τη στιγμή είναι παράνομος, θα μείνει παράνομος, θα ακολουθηθεί η διαδικασία της σύλληψής του όπου βρεθεί, της φυλάκισής τους δύο με πέντε χρόνια και της επιστροφής του»
Θάνος Πλεύρης
ΠΑΣΟΚ για Λαζαρίδη: Σαφής αποδοκιμασία από τον ΥΠΕΞ, ο πρωθυπουργός να τον απομακρύνει από κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο
Η Χαριλάου Τρικούπη κάνει λόγο για «διχαστικές και εθνικά επικίνδυνες δηλώσεις» που αναπαράγουν ακροδεξιά ρητορική και τις παράνομες διεκδικήσεις της Τουρκίας στο Αιγαίο
Μακάριος Λαζαρίδης 8