Πολιτική

Μαρινάκης για Τσίπρα: «Η ιστορία διαψεύδει κάθε λέξη που λέει σε κάθε του τοποθέτηση»

«Όλη αυτή η συζήτηση και η λογική του ποιος είναι και ποιος όχι προοδευτικός είναι μπαγιάτικη»

Επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα με αφορμή τα όσα είπε την Τρίτη (10/06/25) στην 2η Διάσκεψη του ιδρύματός του έκανε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης

«Όλη αυτή η συζήτηση και η λογική του ποιος είναι και ποιος όχι προοδευτικός είναι μπαγιάτικη. Αυτοί που εμφανίζονταν ως προοδευτικοί εφάρμοσαν τις πιο επιζήμιες πολιτικές για τον τόπο. Αν κρίνουμε από τον παλιό πατριωτισμό των capital controls, του όχι που έγινε ναι της δήθεν περήφανης διαπραγμάτευσης, δεν θα πάρουμε τον καινούριο…», είπε για τον Αλέξη Τσίπρα ο Παύλος Μαρινάκης.

«Ο τελευταίος πρωθυπουργός της μεταπολίτευσης που μπορεί να μιλάει για βαλκανοποίηση της χώρας και δικαιούται να κάνει κηρύγματα περί αντιμετώπισης της ακροδεξιάς συγκυβέρνησε με την άκρα δεξιά. Η ιστορία διαψεύδει κάθε λέξη που λέει σε κάθε του τοποθέτηση».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
«Φθηνό λαϊκισμό» και «δημιουργία εντυπώσεων» χαρακτηρίζουν κυβερνητικές πηγές την μαζική αποχώρηση της Αντιπολίτευσης από την ψηφοφορία για προανακριτική
Τονίζουν πως η αντιπολίτευση «ενδιαφέρεται μόνο για φτηνά παιχνίδια και μικροκομματικές επιδιώξεις αδιαφορώντας για την ουσία της υπόθεσης του ΟΠΕΚΕΠΕ και τη λειτουργία της Βουλής»
Βουλή