Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Μαζί κατεβαίνουν στις εκλογές Μάνος και Τζήμερος – Παρακάμφθηκε το “αγκάθι” Βαλλιανάτου

Μαζί κατεβαίνουν στις εκλογές Μάνος και Τζήμερος – Παρακάμφθηκε το “αγκάθι” Βαλλιανάτου

Τη συνεργασία της Δράσης με τη Δημιουργία Ξανά, διατηρώντας την κομματική τους αυτοτέλεια, ανακοίνωσαν και επίσημα Στ. Μάνος και Θ. Τζήμερος.

Αποσύρθηκε από τη κοινή κάθοδο η Φιλελεύθερη Συμμαχία του Γρ.Βαλλιανάτου καθώς ο Θάνος Τζήμερος έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν επιθυμεί τη συμμετοχή του στο κοινό σχήμα.

Ο Θ.Τζήμερος έχει θέσει ως προαπαιτούμενο για την συμφωνία τον αποκλεισμό του Γρ.Βαλλιανάτου.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η Φιλελεύθερη Συμμαχία αναφέρει: «Με έκπληξη διαβάσαμε το τελεσίγραφο του κ. Τζήμερου με το βέτο στη συμμετοχή του κ.Βαλλιανάτου, Προέδρου της Φιλελεύθερης Συμμαχίας, στη συνεργασία Δημιουργία Ξανά-Δράση-Φιλελεύθερη Συμμαχία, αναιρώντας όσα είχε συμφωνήσει μόλις 24 ώρες πριν.

Το νέο “ήθος” και ο νέος “πολιτικός πολιτισμός”, απ’ ότι φαίνεται, είναι εδώ. Η πρόταση αυτή δεν ζητά απλώς τον αποκλεισμό του Γρηγόρη Βαλλιανάτου. Ζητά τον αποκλεισμό του κάθε ‘Γρηγόρη Βαλλιανάτου’, του κάθε ενεργού πολίτη που έχει διαφορετική άποψη και τρόπο έκφρασης.

Η Φιλελεύθερη Συμμαχία παραδίδει αυτή την συμπεριφορά στη κρίση του κάθε σκεπτόμενου και φιλελεύθερου πολίτη της χώρας. Με τη βοήθεια των φίλων της ελευθερίας, της ανεκτικότητας και της διαφορετικότητας, η Φιλελεύθερη Συμμαχία θα συνεχίσει το δρόμο της για την στήριξη και προώθηση των ατομικών δικαιωμάτων και της ανοιχτής κοινωνίας».

Ο Στέφανος Μάνος και ο Θάνος Τζημερος απέρριψαν την πρόσκληση του Αντώνη Σαμαρά για την ένταξή τους στο κεντροδεξιό μέτωπο και αποφάσισαν να ενώσουν τις δυνάμεις τους και να προχωρήσουν μόνοι.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε