Πολιτική

Με ντοκιμαντέρ… έκλεισε την προεκλογική της εκστρατεία η “Δράση”

Η Δράση έκλεισε την προεκλογική της εκστρατεία με ντοκιμαντέρ στην ΕΤ1 και με σύνθημα «καμιά ψήφος δεν πάει χαμένη, είμαστε ανοιχτοί στις μετεκλογικές συνεργασίες»

Με μια ωριαία ταινία που πρόβαλε η ΕΤ1 σήμερα το απόγευμα στις 6, με πρωταγωνιστές τον Στέφανο Μάνο και τους υποψηφίους της Δράσης, σε ζωντανό διάλογο για τα καυτά προβλήματα της χώρας, σκηνοθετημένη «αφιλοκερδώς» από τους Νίκο Περράκη και Απόστολο Δοξιάδη, έκλεισε η προεκλογική εκστρατεία της Δράσης και της Φιλελεύθερης Συμμαχίας του Γρηγόρη Βαλλιανάτου.

Η προεκλογική δράση της Δράσης βασίστηκε κυρίως στα social media, τα σποτάκια και λίγες «ζωντανές» εμφανίσεις και αξιοποίησε ιδιαίτερα τον τηλεοπτικό χρόνο που απέσπασε ύστερα από δική της προσφυγή στο Συμβούλιο της Επικρατείας.

Με κεντρικές θέσεις την ευρωπαϊκή ταυτότητα της Ελλάδας, τη σύνταξη των 700 ευρώ για όλους τους άνω των 67 ετών και με σύνθημα ότι «καμιά ψήφος δεν πάει χαμένη», βασισμένο στο επιχείρημα ότι το κόμμα είναι ανοιχτό στις μετεκλογικές συνεργασίες, η Δράση, σύμφωνα με το επιτελείο της, κέρδισε έδαφος και τελικά τα ΜΜΕ, που βλέποντας να «γράφει» στις δημοσκοπήσεις και να παίζει με το 3%, έκαναν τον Στέφανο Μάνο συχνό συνομιλητή τους.

Οι άνθρωποι της Δράσης θεωρούν δυνατό τους σημείο τη συνέπεια των θέσεών τους, την επιλογή υποψηφιοτήτων κυρίως μέσα από το χώρο της αγοράς, ενώ στις λίγες περιπτώσεις που επέλεξαν να προβάλουν υποψήφιους εμφανίστηκαν όλοι μαζί, σε μια συμβολική κίνηση ότι αυτό που μετράει είναι να κερδίσει το κόμμα.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΟΥ NEWSIT ΕΚΛΟΓΕΣ 2012

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Νέα πυρά Σαμαρά κατά κυβέρνησης: «Αν φύγουμε από την Κύπρο, θα πρόκειται για εθνικό ευτελισμό»
Ο πρώην πρωθυπουργός προειδοποίησε ότι τυχόν αποχώρηση των ελληνικών δυνάμεων από τη Μεγαλόνησο μετά την κρίση στη Μέση Ανατολή θα συνιστούσε μήνυμα υποχώρησης απέναντι στην Τουρκία
Αντώνης Σαμαράς
5
Κίμπερλι Γκιλφόιλ: Αυξάνουμε τις ροές LNG από τις ΗΠΑ, μέσω Ελλάδας, προς ΝΑ Ευρώπη και Ουκρανία
Η πρέσβης των ΗΠΑ στην Αθήνα συνδέει τις αυξημένες ροές υγροποιημένου φυσικού αερίου με την ενεργειακή και εθνική ασφάλεια, προαναγγέλλοντας επαφές σε Βουκουρέστι και Σόφια για τον «Κάθετο Διάδρομο»
Κίμπερλι Γκιλφόιλ
Κοντογεώργης: Κάθε εβδομάδα παράτασης του πολέμου, μπορεί να έχει σημαντικές επιπτώσεις σε ανάπτυξη και πληθωρισμό
Ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ απέκλεισε εκ νέου το σενάριο πρόωρων εκλογών και συνέδεσε την πορεία της οικονομίας με τη διάρκεια της κρίσης στη Μέση Ανατολή
Θανάσης Κοντογεώργης
Κυριάκος Μητσοτάκης για Ανώτατη Σχολή Παραστατικών Τεχνών: «Απαντούμε με πράξεις σε ένα αίτημα δεκαετιών»
Σύσκεψη στο Μαξίμου για τα επόμενα βήματα μετά την ψήφιση του νόμου ίδρυσης της ΑΣΠΤ, του πρώτου δημόσιου ανώτατου ιδρύματος στη χώρα για τη δραματική, την ορχηστική και τη μουσική τέχνη
Κυριάκος Μητσοτάκης