Πολιτική

Με υπουργική απόφαση ξεκαθαρίζουν όλα για την διαθεσιμότητα

Με το θέμα που καίει εργαζόμενους και εργοδότες, την διαθεσιμότητα δηλαδή ασχολήθηκε η σημερινή σύσκεψη μέσω τηλεδιάσκεψης του newsit.gr.

Αυτό που περιμένουμε είναι η υπουργική απόφαση και θα αφορά τις επιχειρήσεις που πλήττονται. Θα καλύπτονται όλες οι ασφαλιστικές εισφορές. Επίσης, θα μείνει το 6μηνο αλλά όταν βγουν οι ΚΑΔ από την λίστα το όριο θα επανεξετάζεται. Η επιχείρηση θα μπορεί να βγάζει το μισό προσωπικό της σε διαθεσιμότητα εκ περιτροπής και με πλήρη ασφαλιστική κάλυψη. Το άλλο ζήτημα είναι τι γίνεται με τους ΚΑΔ. Φωνάζουν οι δικηγόροι και δίκαια που δεν είναι μέσα στα μέτρα. 

Δείτε την συνέχεια εδώ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Μετωπική Μαξίμου με τους αγρότες: Σκληρή στάση σε ακραίες μορφές διαμαρτυρίας και μήνυμα στον Καραμανλή με αναφορές στο «πακέτο Χατζηγάκη»
«Να δούμε στα πλαίσια των ευρωπαϊκών περιορισμών τι θα κάνουμε. Αλλά δεν πρόκειται να ξανακάνουμε το λάθος που κάναμε σε άλλες εποχές»
Αγρότες στο αεροδρόμιο Ηρακλείου
Κώστας Μπακογιάννης: Τα δημοτικά τέλη του δήμου Αθηναίων μπορούν να μειωθούν κατά 5%
Η δημοτική παράταξη «Αθήνα Ψηλά» επισημαίνει ότι συγκεκριμένες εξοικονομήσεις είναι δυνατό να οδηγήσουν σε μία σημαντική ελάφρυνση των δημοτών που θα ξεπεράσει τα 8 εκατομμύρια ευρώ
Χάρης Δούκας και Κώστας Μπακογιάννης