Πολιτική

Μέγαρο Μαξίμου εναντίον Σοφίας Ζαχαράκη για το αφορολόγητο

Για το αφορολόγητο η σημερινή αντιπαράθεση του πρωθυπουργικού γραφείου με την εκπρόσωπο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας.

Στην δήλωση της εκπροσώπου Τύπου της ΝΔ, Σοφίας Ζαχαράκη, ότι «το αφορολόγητο το ψήφισε ο ΣΥΡΙΖΑ με τη ΝΔ να το καταψηφίζει, όπως έκανε και με τις συντάξεις», απαντά το Μέγαρο Μαξίμου.

«Ο πρωθυπουργός ήταν ξεκάθαρος. Το αφορολόγητο δεν πρόκειται να μειωθεί όσο κυβέρνηση θα είναι ο ΣΥΡΙΖΑ. Η ΝΔ προσπαθεί με τα μισόλογα της κυρίας Ζαχαράκη να κρύψει ότι ο κ. Μητσοτάκης είχε δεσμευθεί στη ΔΕΘ για περικοπή του αφορολογήτου και των συντάξεων, περικοπές τις οποίες είχε ενσωματώσει στο πρόγραμμά της», υποστηρίζει το Μέγαρο Μαξίμου.

«Από τα έδρανα της αντιπολίτευσης ο κ. Μητσοτάκης θα αναγκαστεί να υπερψηφίσει την κατάργηση της μείωσης στο αφορολόγητο, όπως έκανε και με τις συντάξεις, αφού δεν έπιασαν τα παρακάλια του στους θεσμούς», καταλήγει η ανακοίνωση του πρωθυπουργικού Γραφείου.

Υπενθυμίζεται πως η κυρία Ζαχαράκη, κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών είχε σημειώσει πως «Είναι αυτονόητη η στάση της ΝΔ. Θα διαπραγματευτούμε με τους εταίρους μας για να μην μειωθεί το αφορολόγητο».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Χατζηδάκης για μεταναστευτικό: Η Ελλάδα δε θα γίνει ξέφραγο αμπέλι, ειδικότερα στο μέσον της τουριστικής περιόδου
«Η Λιβύη πρέπει να κατανοήσει ότι δεν μπορεί να αγνοήσει τον παράγοντα Ευρωπαϊκή Ένωση. Επίσης, πρέπει να είναι ξεκάθαρο ότι ο δρόμος για την όποια οικονομική στήριξη της Λιβύης περνάει και από την Αθήνα»
Ο Κωστής Χατζηδάκης 7
Ο Χάφταρ χαρακτήρισε ανεπιθύμητη την ευρωπαϊκή αντιπροσωπεία - Διπλωματική κρίση με τη Λιβύη και συνάντηση Μητσοτάκη με Πλεύρη στο Μαξίμου
Εκτιμάται ότι αυτή η πρωτοφανής κίνηση έγινε επειδή η ευρωπαϊκή αντιπροσωπεία πήγε πρώτα στην Τρίπολη, όπου εδρεύει η κυβέρνηση που έχει αναγνωριστεί από τον ΟΗΕ
Χαλίφα Χάφταρ 142
Κυριάκος Μητσοτάκης: «Ταχύτερη η απονομή πειθαρχικής δικαιοσύνης στο Δημόσιο»
Σε σύσκεψη για το νομοσχέδιο για την πειθαρχική δικαιοσύνη στο Δημόσιο συμμετείχε ο Κυριάκος Μητσοτάκης - «Το νομοσχέδιο φέρνει επίσης αυστηροποίηση και εκσυγχρονισμό του νομικού πλαισίου»
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης 8