Πολιτική

Μητρόπουλος: Είπα άντε γ@μήσου στον Φλαμπουράρη όταν μου ζήτησε…

Αποκαλυπτικός ήταν ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Μητρόπουλος μιλώντας στην εκπομπή Ανατροπή του Mega με τον Γιάννη Πρετεντέρη, μιλώντας για απίστευτα περιστατικά στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ και τα οποία τον οδήγησαν εκτός ψηφοδελτίων του κόμματος, όπως ο ίδιος ισχυρίζεται.

Ο κ. Μητρόπουλος αποκάλυψε ένα παρασκήνιο με έναν υπουργό της κυβέρνησης, ο οποίος του ζήτησε να μπει δεύτερος στο ψηφοδέλτιο του κόμματος και όχι πρώτος, όπως στις εκλογές του Ιανουαρίου.

Όπως είπε βρισκόταν έξω από την τουαλέτα στα γραφεία της Κουμουνδούρου και τότε τον πλησίασε ο κ. Φλαμπουράρης. Όπως ισχυρίζεται ο πρώην βουλευτής, ο κ. Φλαμπουράρης του ζήτησε με εντολή του Αλέξη Τσίπρα να μπει δεύτερος στο ψηφοφέλτιο Αττικής, προκειμένου την πρώτη θέση να την λάβει ο κ. Μπαλτάς, νυν υπουργός Πολιτισμού.

Με έκπληξη άκουσαν οι δημοσιογράφοι την αποκάλυψη που έκανε ο κ. Μητρόπουλος. Όπως είπε η απάντηση προς τον κ. Φλαμπουράρη ήταν “άντε γαμήσου”.

Και τότε ο κ. Μητρόπουλος ισχυρίζεται πως ο κ. Φλαμπουράρης ουσιαστικά τον απείλησε πως συγκεκριμένα στελέχη του ΣΔΟΕ θα τον “εξαφανίσουν”. Ουσιαστικά ο κ. Μητρόπουλος ευθέως κατηγορεί την κυβέρνηση και το στενό περιβάλλον του πρωθυπουργού πως βρίσκονται πίσω από τη ποινική δίωξη εις βάρος του για φοροδιαφυγή και το ξέπλυμα βρώμικου χρήματος.

Άλλωστε, όταν έγινε γνωστή η ποινική του δίωξη, με ανακοίνωσή του ο κ. Μητρόπουλος είχε κάνει λόγο για αριστερή μαφία και αριστερή αλητεία.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
«Αποχαιρετώ μία ασυμβίβαστη αγωνίστρια της δημοκρατίας» το συλλυπητήριο μήνυμα Ανδρουλάκη για την απώλεια της Σύλβας Ακρίτα
»Παρούσα στην ιδρυτική διακήρυξη της 3ης του Σεπτέμβρη και πρώτη γυναίκα βουλευτής του ΠΑΣΟΚ» τονίζει για τη Σύλβα Ακρίτα ο Νίκος Ανδρουλάκης
Σύλβα Ακρίτα: Τα συλλυπητήρια του Νίκου Ανδρουλάκη – «Αποχαιρετώ μία ασυμβίβαστη αγωνίστρια της δημοκρατίας»
Μητσοτάκης σε αγρότες: «Δεν υποκύπτουμε σε εκβιασμούς – Τον πρώτο λόγο για την απελευθέρωση των δρόμων τον έχει η Τροχαία»
«Οι συμπολίτες μας δεν πρέπει ούτε να ταλαιπωρηθούν, αλλά κυρίως δεν πρέπει να ρισκάρουν, κανένα τροχαίο σε επικίνδυνες παρακαμπτηρίους» σημείωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο υπουργικό 147
Ο «Μουντζούρης» των ευθυνών για τα μπλόκα των αγροτών: Νέο μήνυμα Μητσοτάκη και στάση αναμονής για την παρέμβαση εισαγγελέα
Στα σημεία όπου θα υπάρχουν μπλόκα, πηγές της ΕΛΑΣ ξεκαθαρίζουν ότι δεν θα επιτρέψουν τη διέλευση Ι.Χ. αλλά θα τα κατευθύνουν σε παρακαμπτήριες οδούς
Μπλόκα αγροτών στις σήραγγες στα Τέμπη 29