Πολιτική

Μητσοτάκης: Αλλαγή στη διαδικασία ασύλου και καλύτερη προστασία των συνόρων

Για μια προβληματική διαδικασία έκανε λόγο ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναφερόμενος στη χορήγηση ασύλου, τονίζοντας πως θα πρέπει να βελτιωθεί.

Παράλληλα ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας σε ό,τι αφορά στο μεταναστευτικό τόνισε ότι η βιώσιμη λύση θα έρθει μέσω της κοινής ευρωπαϊκής πολιτικής στο ζήτημα.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη συζήτηση με τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Αντόνιο Ταγιάνι και τον υποψήφιο για την προεδρία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Μάνφρεντ Βέμπερ αναφέρθηκε και στο ζήτημα της εργασίας τονίζοντας πως πρέπει να υπάρξει σωστή προετοιμασία των νέων ώστε να μπορέσουν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις του νέου ψηφιακού περιβάλλοντος.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Μαρινάκης για μπλόκα αγροτών: Οι δρόμοι ανήκουν σε όλους και θα μείνουν ανοικτοί – Δεν είναι δυνατόν να ταλαιπωρείται ο κόσμος
«Θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για ταχύτερες πληρωμές αλλά η κυβέρνηση θα βάλει πάνω και απ’ όλα την εφαρμογή του νόμου»
μπλόκο
Ανανεώθηκε πριν 53 λεπτά
9
«Φωτιές» ανάβει στο ΠΑΣΟΚ ο Τσίπρας και οι υποθετικές συνεργασίες: Ο Ανδρουλάκης, ο Δούκας και οι άλλοι
Με τους αγρότες να έχουν «κόψει στα δύο» τη χώρα, ήδη από χθες και να αποφασίζουν σήμερα τις επόμενες κινήσεις τους, στο ΠΑΣΟΚ επιτίθενται με σφοδρότητα στην κυβέρνηση
Το σήμα του ΠΑΣΟΚ