Πολιτική

Μητσοτάκης – Τσίπρας: Το τηλεφώνημα για τη συνάντηση του Πρωθυπουργού με τον Ερντογάν

Είκοσι λεπτά κράτησε η τηλεφωνική επικοινωνία που είχε ο Αλέξης Τσίπρας με τον Κυριάκο Μητσοτάκη προκειμένου ο πρωθυπουργός να τον ενημερώσει για το περιεχόμενο της συνάντησης που είχε με τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Στην συνομιλία που είχαν οι δύο άνδρες ο Αλέξης Τσίπρας ρώτησε τον πρωθυπουργό πώς αισθάνεται, καθώς όπως είναι γνωστό νοσεί με κορονοϊό, εάν έχει τα γνωστά συμπτώματα και του ευχήθηκε ταχεία ανάρρωση.

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πηγές η συζήτηση για τα εθνικά θέματα έγινε μέσα σε ιδιαίτερα θετικό κλίμα, καθώς όπως λένε οι συνεργάτες του Αλέξη Τσίπρα τα εθνικά θέματα δεν μπορούν να μπαίνουν στην πολιτική αντιπαράθεση.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Γεωργιάδης: Ο Ανδρουλάκης αφήνει χυδαία υπονοούμενα για τους δικαστές, για να δείτε πώς πέφτουν οι μάσκες
Ο υπουργός Υγείας θύμισε ότι με νόμο της κυβέρνησης Μητσοτάκη από το 2024, οι ίδιοι οι δικαστές και οι εισαγγελείς σε Ολομέλεια ψηφίζουν σε μυστική διαδικασία ποιον επιθυμούν να προαχθεί στο αξίωμα
Άδωνις Γεωργιάδης 5
Μαρινάκης κατά Ανδρουλάκη για υποκλοπές και Εξεταστική Επιτροπή: «Επικίνδυνος είναι αυτός που αμφισβητεί τη Δικαιοσύνη»
Η απάντηση της κυβέρνησης στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ μετά τις αιχμές κατά του Αρείου Πάγου και την προαναγγελία κοινοβουλευτικής πρωτοβουλίας για την υπόθεση.
Παύλος Μαρινάκης
Διπλωματικές πηγές για επίσκεψη Γεραπετρίτη στη Λιβύη: Στο τραπέζι θαλάσσιες ζώνες, μεταναστευτικό και επενδύσεις
Ο υπουργός Εξωτερικών είχε επαφές στην Τρίπολη με τη λιβυκή ηγεσία – Συμφωνήθηκε νέος γύρος τεχνικών συνομιλιών για την οριοθέτηση ΑΟΖ και υφαλοκρηπίδας
Επίσκεψη Γεραπετρίτη στη Λιβύη