Πολιτική

Μιχάλης Κατρίνης: Ο κ.Τσίπρας δεν έκανε ίχνος αυτοκριτικής για το παρελθόν το

Τα όσα είπαν ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξης Τσίπρας σχολίασε ο επικεφαλής της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Μιχάλης Κατρίνης.

«Οι πολίτες ακούγοντας τον πρωθυπουργό και τον κ. Τσίπρα στη ΔΕΘ, κατανοούν ότι το μόνο κόμμα το οποίο δεν επιδόθηκε σε “κρεσέντο” υποσχέσεων παροχών και εξαγγελιών είναι το ΠΑΣΟΚ», ανέφερε μεταξύ άλλων.

«Εμείς από τον κ. Τσίπρα δεν περιμέναμε κάτι διαφορετικό. Δεν έκανε ίχνος αυτοκριτικής για το παρελθόν του», τόνισε ο κ. Κατρίνης και έφερε ως παράδειγμα την προστασία της πρώτης κατοικίας όπου ο ΣΥΡΙΖΑ είχε καταψηφίσει το νόμο Κατσέλη»

«Είμαστε η μόνη παράταξη που κάναμε πρόταση η οποία ουσιαστικά είναι αντιδημοφιλής, όπως π.χ. με την αύξηση του συντελεστή φορολόγησης των μερισμάτων από 5% σε 15%, προκειμένου να χρηματοδοτηθεί αυτό το κοινωνικό δίχτυ συνοχής και προστασίας», σημείωσε ο κ. Κατρίνης. Καταφέρθηκε επίσης εναντίον της ΝΔ υποστηρίζοντας ότι εφαρμόζει ένα πλαίσιο εξωδικαστικού συμβιβασμού που κατάφερε μόλις… 1.400 ρυθμίσεις σε 1,5 χρόνο!

Για τα σενάρια συγκυβέρνησης, ο επικαφαλής της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ επεσήμανε ότι «εμείς θα περιμένουμε να μιλήσουν οι Έλληνες πολίτες. Εμείς έχουμε συγκεκριμένη πρόταση την οποία θα καταθέσουμε. Μην περιμένετε από το ΠΑΣΟΚ πρόταση συμμετοχής σε κυβέρνηση. Αλλά ούτε η ΝΔ ούτε ο ΣΥΡΙΖΑ μπορούν να εγκαλούν το ΠΑΣΟΚ ότι υποτιθέμενα δεν έχει στάση ευθύνης απέναντι στην χώρα. Το ΠΑΣΟΚ, επανειλημμένα, όταν χρειάστηκε “έβαλε πλάτη” για τη χώρα, πληρώνοντας δυσανάλογο πολιτικό κόστος».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Σοφία Ζαχαράκη: Αναστολή φοιτητικής ιδιότητας για 24 μήνες σε όσους συλλαμβάνονται για επεισόδια μέσα στα Πανεπιστήμια
Η υπουργός Παιδείας είπε στους πρυτάνεις ότι το θέμα της βίας στα πανεπιστήμια «είναι ψηλά στην ατζέντα της κυβέρνησης» και τους ζήτησε να ενεργούν σύμφωνα με τα «εργαλεία» που τους δίνει η νομοθεσία
ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ 12
Έπεσαν οι υπογραφές για τα 157 χλμ. του ΒΟΑΚ - Μητσοτάκης: «Σπουδαία ημέρα για την Κρήτη, ας την υποδεχτούμε ενωμένοι»
Ο πρωθυπουργός έστειλε μήνυμα εγρήγορσης στους τοπικούς φορείς, με φόντο τα τροχαία δυστύχημα στην Κρήτη, προαναγγέλλοντας σημαντικές παρεμβάσεις για την οδική ασφάλεια στο νησί
Η στιγμή της υπογραφής στην εκδήλωση για τον ΒΟΑΚ στην Κρήτη 28
Μέτρα για την ασφάλεια στα πανεπιστήμια ανακοινώνει η υπουργός Παιδείας: Οι «ποινές» σε «ταραχοποιούς» φοιτητές και σε πρυτανικές αρχές που δεν εφαρμόζουν τους νόμους
Η κυβέρνηση είναι αποφασισμένη να λάβει νέα μέτρα και να προβεί και σε βελτιώσεις σε νομοθετήματα που είχε φέρει ως σήμερα για την ασφάλεια στα πανεπιστήμια
Αμφιθέατρο πανεπιστημίου