Πολιτική

Μώραλης και Κορκίδης για θέματα ανάπτυξης

Θέματα που αφορούν τον εμπορικό και βιομηχανικό κόσμο του Πειραιά, την αναπτυξιακή προοπτική της πόλης και τη δημιουργία θέσεων απασχόλησης, συζητήθηκαν σε συνάντηση που είχε σήμερα ο δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης, με τον πρόεδρο του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιώς (ΕΒΕΠ), Βασίλη Κορκίδη και με τα μέλη του Επιμελητηρίου.

Ειδικότερα, συζητήθηκαν οι προτάσεις του ΕΒΕΠ για τη νέα προγραμματική περίοδο 2014- 2020, η επιδότηση των εργοδοτικών εισφορών των πειραϊκών επιχειρήσεων, λόγω των έργων σε μετρό και τραμ, αλλά και οι ενέργειες του Επιμελητηρίου εν όψει της Ευρωπαϊκής Ημέρας Ναυτιλίας το 2015.

«Η νέα δημοτική Αρχή και εγώ προσωπικά αντιλαμβανόμαστε πλήρως τη σημασία που έχει για την πόλη μας και τους δημότες η υποστήριξη του εμπορικού και βιομηχανικού κόσμου. Για τον λόγο αυτόν, καθ’ όλη τη διάρκεια της θητείας μας θα είμαστε συνοδοιπόροι σε αυτό το δύσκολο έργο για την ανάπτυξη του Πειραιά και τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας», δήλωσε ο κ. Μώραλης.

Εξάλλου, ο κ. Κορκίδης τόνισε ότι το Επιμελητήριο θεσμικά και ουσιαστικά θα στηρίξει κάθε προσπάθεια του δημάρχου για την ανάδειξη των δυνατοτήτων της πόλης και ότι συνεργασία θα είναι συνεχής και αποτελεσματική.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ – ΜΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στον Πειραιά το Πλοίο της Ειρήνης – ΦΩΤΟ

Aνοιχτή για το κοινό η αρχιτεκτονική έκθεση στην Πέτρινη Αποθήκη του ΟΛΠ

Mια αιωρούμενη πόλη στον Πειραιά! Εντυπωσιακές ΦΩΤΟ

Με χαμόγελα, “φωνές” και υποσχέσεις η ορκωμοσία Μώραλη – Μαρινάκη στον Πειραιά

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
«Βεντέτα» κυβέρνησης – ΠΑΣΟΚ: Νέα αντιπαράθεση για τα Βορίζια και τα «εγκλήματα τιμής» με αφορμή τις δηλώσεις Φλωρίδη
Κυβέρνηση: «Αρκούσε μια συγγνώμη από τον κ. Ανδρουλάκη. Έστω και τώρα, ας την πει. Ποτέ δεν είναι αργά» - ΠΑΣΟΚ: «Υπάρχουν «εθιμικές» ανθρωποκτονίες;»
Περιστατικό με πυροβολισμούς και αποτέλεσμα νεκρούς και τραυματίες σημειώθηκε στα Βορίζια Ηρακλείου
Στην Αρχιεπισκοπή η Κίμπερλι Γκιλφόιλ: Η αποκάλυψη για το τηλεφώνημα στον Ιερώνυμο και η χαρά του γιού της που θα πηγαίνει στην εκκλησία
Είναι ο τελευταίος «σταθμός» της πρέσβειρας στην Ελλάδα, αφού έχει τιμήσει την εγχώρια κουλτούρα με εμφανίσεις σε αγώνα ποδοσφαίρου, αλλά και σε νυχτερινό κέντρο
Κίμπερλυ Γκιλφόιλ και Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος
21
Περιοδείες Μητσοτάκη με το βλέμμα στις δημοσκοπήσεις: Τα θετικά μηνύματα από το Ζάππειο και το «αγκάθι» με τους αγρότες
Η ΝΔ καταγράφεται να έχει δημοσκοπικές απώλειες σε τέσσερις από τις δεκατρείς περιφέρειες της χώρας, με τον χάρτη να «πρασινίζει» σε Κρήτη, Πελοπόννησο, Δυτική Ελλάδα και Ήπειρο
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης