Πέμπτη, 25 Απρ.
17oC Αθήνα

Μπακογιάννη: Η Δημοκρατία επί κυβερνήσεως Τσίπρα και εκβιάζεται και τρομοκρατείται

Μπακογιάννη: Η Δημοκρατία επί κυβερνήσεως Τσίπρα και εκβιάζεται και τρομοκρατείται
photo intime

Οργισμένη αντίδραση από την Ντόρα Μπακογιάννη για την υπόθεση της άδειας του Δημήτρη Κουφοντίνα.

Η κ. Μπακογιάννη με μήνυμα στο twitter αλλά και με παρέμβασή της στο ΣΚΑΙ υπογράμμισε πως: Δέκα ημέρες πριν την αποχώρησή της η κ. Δημητρίου κρατάει ανοικτά τα δικαστήρια του Βόλου ως στις 23:00 για να προλάβει να αναιρέσει την ομόφωνη απόφαση του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών. Το μήνυμα είναι σαφές: Η Δημοκρατία επί κυβερνήσεως Τσίπρα και Εκβιάζεται και Τρομοκρατείτα.

Νωρίτερα η κ.Μπακογιάννη με παρέμβασή της στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ καυτηρίασε την υπόθεση της άδειας του Δημήτρη Κουφοντίνα που νοσηλεύεται στην εταντική ύστερα από απεργία πείνας.

Η κ. Μπακογιάννη τόνισε χαρακτηριστικά ότι ” αυτό που συνέβη χθες το βράδυ είναι πρωτοφανές. Η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου αφού είχε δώσει το θέμα της αναίρεσης σε έναν αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου να το χειριστεί και εκείνος απεφάνθη ότι ορθώς δεν εδώθει άδεια στον κ. Κουφοντίνα, πήρε το θέμα και κράτησε ανοικτά μέχρι τις 12 το βράδυ τα δικαστήρια στο Βόλο για να κάνει η ίδια την αναίρεση της ομόφωνης απόφασης του δικαστικού συμβουλίου του Βόλου”.

Το συμπέρασμα που βγαίνει από όλη αυτή την ιστορία επεσήμανε η κ. Μπακογιάννη είναι πως ¨επί κυβερνήσεως Τσίπρα η Δημοκρατία και εκβιάζεται και τρομοκρατείται”.

 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις