Πολιτική

Μπαράζ συναντήσεων Φάμελλου: Είδε Πολάκη, Σαρακιώτη και Θρασκιά

Μπαράζ συναντήσεων είχε ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Σωκράτης Φάμελλος στο πλαίσιο της ανασυγκρότησης του κόμματος αλλά και της διερεύνησης των προθέσεων βουλευτών που φέρονταν να κλίνουν προς το στρατόπεδο του Στέφανου Κασσελάκη. 

Ο Σωκράτης Φάμελλος συναντήθηκε με τον Παύλο Πολάκη και σύμφωνα με πληροφορίες η συνάντηση ήταν σε πολύ καλό κλίμα.  Προηγήθηκαν συναντήσεις του νέου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ με τον βουλευτή Γιάννη Σαρακιώτη ο οποίος την ημέρα της ψηφοφορίας είχε μεταβεί στον Γοργοπόταμο και είχε φωτογραφηθεί μαζί με τον Στέφανο Κασσελάκη με τα σενάρια να τον θέλουν να οδεύει προς τα εκεί. 

Επίσης συνάντησε την βουλευτή Ράνια Θρασκιά που και εκείνη είχε αφήσει ανοικτό το ενδεχόμενο να μην μείνει στον ΣΥΡΙΖΑ. 

Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ συναντήθηκε και με εργαζόμενους στην εφημερίδα Αυγή και στον ραδιοφωνικό σταθμό «Στο κόκκινο». 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Το μεγάλο πάρτι της Κίμπερλι Γκίλφοϊλ και το συρτάκι - «Δεν θα απογοητεύσω τις ΗΠΑ και την Ελλάδα»
Την Τρίτη αναλαμβάνει επίσημα καθήκοντα - «Ως πρέσβης ανυπομονώ να συνεργαστώ με τους Έλληνες συμμάχους μας για την προώθηση της ειρήνης, της ευημερίας και της ασφάλειας στην Ανατολική Μεσόγειο»
Η Κίμπερλι Γκίλφοϊλ 9
Πολιτική «θύελλα» για το λουκέτο στα ΕΛΤΑ: «Γκρίνια» στο Μαξίμου και «γαλάζιες» ενστάσεις
Τα «πυρά» κατευθύνθηκαν και προς τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης, Κωστή Χατζηδάκη, ο οποίος εξανέστη - «Δεν είχε εξηγηθεί στην κοινωνία η οξύτητα του προβλήματος που αντιμετωπίζουν τα ΕΛΤΑ»
Ελληνικά Ταχυδρομεία 62