Πολιτική

«Μποφόρ» στο ΠΑΣΟΚ με τον Χάρη Δούκα που πρότεινε εκλογική συνεργασία με τον Αλέξη Τσίπρα – «Ατυχής τοποθέτηση»

Το μέλος του πολιτικού συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, Έφη Χαλάτση χαρακτήρισε «ατυχή» την τοποθέτηση του δημάρχου Αθηναίων
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Δεν λένε να κοπάσουν οι αντιδράσεις στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ για τις δηλώσεις που έκανε ο Χάρης Δούκας. Ο δήμαρχος Αθηναίων είχε αφήσει ανοιχτό το ενδεχόμενο συνεργασίας της Χαριλάου Τρικούπη με την ΕΛ.Α.Σ του Αλέξη Τσίπρα.

Από την πρώτη στιγμή η ηγεσία του ΠΑΣΟΚ δεν έκρυψε τον εκνευρισμό της για όσα είπε ο Χάρης Δούκας περί εκλογικής συμπόρευσης με την Ελληνική Αριστερή Συμπαράταξη του Αλέξη Τσίπρα σε δεύτερες κάλπες.

Το μέλος του πολιτικού συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, Έφη Χαλάτση μιλώντας το βράδυ της Τετάρτης (03.06.2026) στην εκπομπή «Επόμενη Μέρα» από τη συχνότητα του Action24, ανέλυσε πώς οι δηλώσεις Δούκα για πιθανή συνεργασία με τον πρώην πρωθυπουργό επηρεάζουν την πολιτική στρατηγική και τη συνοχή κομμάτων.

Η κυρία Χαλάτση χαρακτήρισε «ατυχή» την τοποθέτηση του δημάρχου σχετικά με την πιθανότητα συνεργασίας του ΠΑΣΟΚ με την ΕΛ.Α.Σ.

Σημείωσε μάλιστα ότι τέτοιες δηλώσεις μπορεί να δημιουργήσουν παρανοήσεις και να επηρεάσουν τη συνοχή της πολιτικής σκηνής.

 

Η Έφη Χαλάτση είναι μέλος του ΠΣ του ΠΑΣΟΚ και υποψήφια βουλευτής στο Βόρειο Τομέα Αθηνών.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Μητσοτάκης κατά Σαμαρά: Όσοι από τον καναπέ αμφισβητούν τον πατριωτισμό της ευθύνης, πνίγονται μόνοι τους στα ήρεμα νερά
Σκληρή επίθεση του πρωθυπουργού στην αντιπολίτευση και μήνυμα εκλογικής συσπείρωσης στη ΝΔ - «Μία και μόνη Κυριακή πρέπει να φέρει την αυτοδυναμία»
Κυριάκος Μητσοτάκης, Νέα Δημοκρατία
97
Πυρά Φλωρίδη κατά Ανδρουλάκη για τη Συνταγματική Αναθεώρηση: «Όποιος απέχει από την Ιστορία, θα βλέπει τη βελόνα να κουνιέται αλλά προς τα κάτω»
Σφοδρή επίθεση του υπουργού Δικαιοσύνης σε ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ - «Επιχειρεί να ακυρώσει τη διαδικασία» είπε για τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης
Γιώργος Φλωρίδης