Πολιτική

Η μυστηριώδης γυναίκα με την μαντίλα στο Μουσείο της Ακρόπολης

Μια γυναίκα με μαντίλα πιθανότατα από την συνοδεία της Εμινέ Ερντογάν, εμφανίσθηκε στο Μουσείο της Ακρόπολης λίγο πριν τη μια το μεσημέρι.

Μαζί της και άλλες γυναίκες άλλες με μαντίλα και άλλες όχι πιθανότατα από την φρουρά της Εμινέ Ερντογάν την συνόδευαν. Αυτό που έχει γίνει ανεπίσημα γνωστό είναι ότι από τις 3 το μεσημέρι θα κλείσει για το κοινό το Μουσείο της Ακρόπολης καθώς αναμένεται να το επισκεφθεί η σύζυγος του Ταγίπ Ερντογάν, Εμινέ, συνοδευόμενη από την σύζυγο του πρωθυπουργού, Μπέτυ Μπαζιάνα.

Πιθανολογείται ότι οι κυρίες αυτές πήγαν ως προπομποί της Εμινέ Ερντογάν προκειμένου να προετοιμάσουν την επίσκεψη.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΚΩΣΤΑΣ ΣΤΑΜΟΥ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Η πρώτη ανασκόπηση Μητσοτάκη για το 2026: Η Βενεζουέλα, οι «αιώνιοι» φοιτητές, οι λαϊκές αγορές και η λειψυδρία
«Το 2026 συνεχίζουμε με την ίδια συνταγή που έχει αποδώσει εδώ και 6,5 χρόνια: να ενισχύουμε την οικονομία με μεταρρυθμίσεις και επενδύσεις, χωρίς να παίζουμε με τα δημόσια οικονομικά»
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατά τη διάρκεια ομιλίας του στη Βουλή 5
Ανδρουλάκης για ραντεβού Μητσοτάκη με αγρότες: Το θέμα αυτό δεν είναι στα χέρια μας, έχουμε τις δικές μας προτάσεις
«Οι προτάσεις μας είναι 7 λεπτά η κιλοβατώρα, για 5 χρόνια, για να υπάρχει χαμηλό κόστος παραγωγής, 5 ευρώ το πάγιο και 120 δόσεις γιατί τα χρέη είναι πολλά»
Επίσκεψη του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Νίκου Ανδρουλάκη στη Δυτική Μακεδονία
Κυριάκος Μητσοτάκης σε πολίτες στο Μοσχάτο: Να είστε προσεκτικοί σε όσα ακούτε και όσα σας υπόσχονται κάποιες «σειρήνες»
«Τους πειραματισμούς με τον λαϊκισμό η χώρα τούς πλήρωσε πολύ ακριβά στο παρελθόν και πιστεύω ότι αυτά τα διδάγματα έχουν γίνει μαθήματα για τους πολίτες»
Περιοδεία του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη στο Μοσχάτο και συνομιλία με πολίτες
11