Πολιτική

ΝΔ: Αποθρασύνουν τους μπαχαλάκηδες οι επιθέσεις της Κυβέρνησης στη Δικαιοσύνη!

Την έντονη ανησυχία της εκφράζει η Νέα Δημοκρατία για την απειλητική επιστολή αγνώστων προς τον Πρόεδρο του Συμβουλίου της Επικρατείας, Νικόλαου Σακελλαρίου.

Σε ανακοίνωσή του το Γραφείο Τύπου του κόμματος καταδικάζει απερίφραστα την ενέργεια τονίζοντας πως “οι πληροφορίες για απειλητική επιστολή αγνώστων προς τον Πρόεδρο του Συμβουλίου της Επικρατείας κ. Ν. Σακελλαρίου – ενέργεια την οποία καταδικάζουμε απερίφραστα – προκαλούν έντονη ανησυχία.
Φαίνεται, ότι οι επιθέσεις της Κυβέρνησης στη Δικαιοσύνη αποθρασύνουν τους εκφραστές της βίας και της ανομίας.
Όπως αποθρασύνουν και τους κάθε είδους μπαχαλάκηδες η ανοχή και η προστασία που παρέχουν η Κυβέρνηση και ο Πρόεδρος της Βουλής σε μέλη του “Ρουβίκωνα”, που εισβάλλουν στο Κοινοβούλιο”.

Το πρωί της 18ης Ιουλίου έφθασε στο σπίτι του Προέδρου του Συμβουλίου της Επικρατείας ένας φάκελος, χωρίς στοιχεία αποστολέα.

Κρίθηκε ύποπτος από τον αστυνομικό φρουρό, ο οποίος ενημέρωσε την αρμόδια υπηρεσία.
Ο έλεγχος από το ειδικό μηχάνημα x-ray του Συμβουλίου της Επικρατείας δεν “έδειξε” κάτι ύποπτο και ο αστυνομικός τον επέστρεψε στην κατοικία του προέδρου του ΣτΕ.
Όταν κ. Σακελλαρίου άνοιξε τον φάκελο, είδε το απειλητικό μήνυμα και με τη σειρά του ενημέρωσε τον αστυνομικό.

Με πληροφορίες από Bloko.gr

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κυβερνητικές πηγές για Νίκο Ανδρουλάκη: Για ακόμη μία φορά επέλεξε την οδό της στείρας αντιπολίτευσης, χωρίς επιχειρήματα
Οι επικείμενες εκλογές το 2027 παραμένουν η επίσημη απάντηση του Μεγάρου Μαξίμου στις συχνές αναφορές για άμεση αλλαγή κυβέρνησης, τονίζουν οι κυβερνητικές πηγές
Μέγαρο Μαξίμου 2
Κώστας Τσουκαλάς: Η Ελλάδα δεν πρέπει να βρίσκεται στην ουρά των εξελίξεων που επιβάλλει η εξωτερική πολιτική της ΝΔ
Ο εκπρόσωπος της αξιωματικής αντιπολίτευσης είπε ότι οι δράσεις της Ελλάδας σε κρίσιμα ζητήματα διεθνούς διπλωματίας μοιάζουν να περιορίζονται, ενώ η Τουρκία προβάλλει ενισχυμένη
Κώστας Τσουκαλάς