Πολιτική

ΝΔ: Οι ευθύνες της κυβέρνησης για το Μάτι δεν παραγράγφονται

Κριτική στην κυβέρνηση για τη καθυστέρηση στην ανακοίνωση μέτρων για την ανακούφιση των πληγέντων από την πυρκαγιά στο Μάτι, ασκεί η ΝΔ με ανακοίνωσή της.

Συγκεκριμένα αναφέρει: Έναν μήνα μετά την τεράστια καταστροφή στο Μάτι, η Κυβέρνηση επιχείρησε να μιλήσει περισσότερο για όσα “θα” κάνει για την ανακούφιση όσων επλήγησαν από την εθνική τραγωδία της 23ης Ιουλίου 2018.

Δυστυχώς, η ανακοίνωση της είναι τουλάχιστον ελλιπής αφού δεν δίνει απαντήσεις στα πλέον καίρια ερωτήματα τα οποία απασχολούν τους κατοίκους που προσπαθούν να ξαναστήσουν τη ζωή τους.

Ακολούθως η ΝΔ επαναλαμβάνει μία σειρά ερωτήματα:

1) Πόσοι δικαιούχοι έλαβαν, μέχρι χθες, ένα μήνα μετά την εθνική τραγωδία, τα επιδόματα άμεσων βιοτικών αναγκών και αντικατάστασης οικοσκευής;
2) Είναι ασφαλές το περιβάλλον ώστε να διαμένουν στην περιοχή οι κάτοικοι ή υπάρχει πρόβλημα με τους ατμοσφαιρικούς ρύπους και την ποιότητα του εδάφους;
3) Υπάρχει συγκροτημένο σχέδιο για την αφαίρεση του αμιάντου που έχει χρησιμοποιηθεί εκτεταμένα ως οικοδομικό υλικό στην περιοχή; Έχουν ενημερωθεί αρμοδίως οι κάτοικοι για τον τρόπο διαχείρισης του στις ιδιοκτησίες τους;

Κλείνοντας υποστηρίζει ότι “αντί να αλληλοσυγχαίρονται στα αποκαΐδια οι συναρμόδιοι Υπουργοί της Κυβέρνησης Τσίπρα-Καμμένου, ας δώσουν, σήμερα έστω, ξεκάθαρες απαντήσεις. Άλλωστε οι ευθύνες τους για την εθνική τραγωδία της 23ης Ιουλίου δεν παραγράφονται και δεν λησμονούνται».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κόντρα ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ για ΟΠΕΚΕΠΕ: «Ο Πολάκης θεσμικά αιτήθηκε την πληρωμή σε αγρότες και κτηνοτρόφους» – «Βιαστικοί ή συνυπεύθυνοι;»
Δημοσιεύματα και διαρροές με ονόματα βουλευτών και στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, όπως και το σημερινό για τον Παύλο Πολάκη έχουν στόχο να κρύψουν την ευθύνη του Μητσοτάκη και της κυβέρνησης του»
Ο Παύλος Πολάκης στη Βουλή 2
Άδωνις Γεωργιάδης: «Προσφεύγω άμεσα στην δικαιοσύνη» – Διάψευση για εμπλοκή του σε υπόθεση κονδυλίων του Ταμείου Ανάκαμψης
«Δεν θα επιτρέψω κανένας να παίξει ξανά με την Τιμή και την Υπόληψή μου. Αρκετά υπέφερα από την λάσπη και τις συκοφαντίες στο παρελθόν. Ως εδώ!»
Ο Άδωνις Γεωργιάδης
«Μου έβαλε το "μαχαίρι στο λαιμό" για τα χρήματα που έπρεπε να δώσω», λέει η Ζέττα Μακρή για τον δημοσιογράφο που φέρεται να την εκβίαζε
«Πάλεψα με τη συνείδησή μου όχι για το αν θα πληρώσω, αλλά για το αν πρέπει να τον καταγγείλω αμέσως ή να του δώσω ένα περιθώριο ενδεχομένως να διορθώσει»
Η Ζέττα Μακρή
ΠΑΣΟΚ σε Τσίπρα: Έπαιξες την χώρα στα ζάρια – Η ιστορία δεν γράφεται με όρους μάρκετινγκ, αλλά από το βίωμα του ελληνικού λαού
Αντί για κατάργηση των μνημονίων, έφερε το τρίτο, αχρείαστο και επαχθέστερο μνημόνιο, το υπερταμείο και την υποθήκευση της δημόσιας περιουσίας για 99 έτη
Αλέξης Τσίπρας 4