Πολιτική

ΝΔ: Στο έλεος των κουκουλοφόρων οι πολίτες με ευθύνη της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ

Σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε ο εκπρόσωπος τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Βασίλης Κικίλιας με αφορμή τα επεισόδια με πρωταγωνιστές κουκουλοφόρους στο κέντρο της Αθήνας.

Τα στοιχεία δείχνουν, τονίζει ο κ. Κικίλιας, ότι έχουμε επεισόδια μέρα παρά μέρα.

Ολόκληρη η δήλωση Κικίλια:

«H παραβατικότητα και η ανομία έχουν γίνει, με Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, η καθημερινότητα των πολιτών στο κέντρο της Αθήνας.

 

Σύμφωνα με τα στοιχεία της Ελληνικής Αστυνομίας από 1/1/2017 έως σήμερα, οι ”μπαχαλάκηδες” τα σπάνε στα Εξάρχεια, μέρα παρά μέρα.

 

Συνολικά 59 επιθέσεις, μέσα σε τέσσερις μήνες, στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου της Αθήνας. Ο έλεγχος έχει χαθεί από μία Κυβέρνηση που δεν αφήνει την Ελληνική Αστυνομία να κάνει τη δουλειά της.

 

Οι πολίτες βρίσκονται στο έλεος των κουκουλοφόρων που ανενόχλητοι προκαλούν φθορές της δημόσιας και ιδιωτικής περιουσίας, επιτίθενται με μολότοφ και πέτρες κατά αστυνομικών, καίνε λεωφορεία, καταστρέφουν εκδοτήρια της ΕΘΕΛ, καταπατούν το άσυλο των Πανεπιστημίων, τα οποία χρησιμοποιούν ως ορμητήρια.

 

Η ανοχή που επιδεικνύει η Κυβέρνηση έχει ξεπεράσει κάθε όριο. Ενάμιση μήνα μετά την παράνομη τοποθέτησή του και παρά τις διαβεβαιώσεις Υπουργών και υπευθύνων, το Κ.Ε.Π. των αναρχικών ζει και βασιλεύει στα Εξάρχεια. Μέχρι πότε;».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Μητσοτάκης σε αντιπρόεδρο Κομισιόν: «Η Ελλάδα πρωτοπόρος στις ΑΠΕ» – Στο επίκεντρο οι τιμές ενέργειας
Στη συνάντηση με την Τερέσα Ριμπέρα στο Μαξίμου, ο πρωθυπουργός υπογράμμισε την ανάγκη η πράσινη μετάβαση να συμβαδίζει με την ανταγωνιστικότητα της οικονομίας και την κοινωνική συνοχή
Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με την εκτελεστική αντιπρόεδρο της Κομισιόν Τερέσα Ριμπέρα (Πηγή φωτογραφίας: ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ