Πολιτική

Νέα Δημοκρατία: Οι… τέσσερις συναντώνται στις 5 – Τι διαψεύδει ο Μεϊμαράκης

Έγινε το... χατίρι του Άδωνι Γεωργιάδη που ζήτησε να γίνει συνάντηση των τεσσάρων υποψηφίων για την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας. Μεϊμαράκης, Τζιτζικώστας, Μητσοτάκης και ο προαναφερόμενος θα συναντηθούν στις 17:00 στη Βουλή.

Στόχος της συνάντησης των τεσσάρων υποψηφίων και μάλιστα μια ώρα πριν από την έκτακτη συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας του κόμματος είναι να ηρεμήσουν τα πνεύματα και να επικρατήσει… γαλήνη στο εσωκομματικό μέτωπο, μετά το ξέσπασα και τα “γαλλικά” του Βαγγέλη Μεϊμαράκη στην ΚΕΦΕ.

Στις 18:00 είναι προγραμματισμένη η συνεδρίαση της Κ.Ο. της Νέας Δημοκρατίας, που όμως εξαιτίας της συνάντησης των τεσσάρων δεν αποκλείεται να καθυστερήσει λίγο. Επισήμως, δεν θα υπάρξει καμία συζήτηση ή αναφορά στα όσα έγιναν χθες (13.10.2015) αλλά θα συζητηθεί η χάραξη της στρατηγικής που θα ακολουθήσει η Νέα Δημοκρατία τις επόμενες μέρες στη Βουλή.

Διάψευση Μεϊμαράκη

Συνεργάτες του Βαγγέλη Μεϊμαράκη διαψεύδουν σχόλια και δημοσιεύματα που τους εμφανίζουν να αφήνουν υπονοούμενα ή αιχμές περί μεθοδεύσεων με στόχο οικονομικό όφελος κάποιων μέσω της εταιρείας που θα αναλάβει τη διεξαγωγή των εκλογών.

«Ποτέ δεν ετέθη κάτι τέτοιο από την πλευρά μας. Εμείς θέτουμε μονό θέμα για τα διαδικαστικά και για το διαγωνισμό που αφορά στην εταιρεία που θα αναλάβει τη διεξαγωγή των εκλογών», τονίζουν. Επίσης διαψεύδουν δημοσιεύματα σχετικά με υβριστικές αναφορές του κ. Μεϊμαράκη κατά στη χθεσινή του παρέμβαση στην ΚΕΦΕ.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Καυγάς Γιαννούλη – Βούλτεψη on air: «Αυτό δεν είναι διάλογος, είναι προπαγάνδα» – Πέταξε το μικρόφωνο και έφυγε
Η κόντρα μεταξύ της Σοφίας Βούλτεψη και του Χρήστου Γιαννούλη ξεκίνησε όταν ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ άσκησε κριτική για τις τετραήμερες χειμερινές διακοπές του πρωθυπουργού με την βουλευτή της ΝΔ να απαντά
Καυγάς Βούλτεψη - Γιαννούλη on air 28
ΠΑΣΟΚ: Η κυβέρνηση κατά την έξοδο των εκδρομέων προσπάθησε να δημιουργήσει συνθήκες αγανάκτησης ενάντια στους αγρότες
Σε κάθε περίπτωση, στην Χαριλάου Τρικούπη ζητούν λύση στο αγροτικό, που θα καλύψει τόσο τον βραχύ ορίζοντα, όσο και τον μακροπρόθεσμο, κάτι που απαιτεί στρατηγικό σχεδιασμό
Το σήμα του ΠΑΣΟΚ
Νίκος Ανδρουλάκης και ΠΑΣΟΚ ετοιμάζονται για εξόρμηση πόρτα – πόρτα: Σε εγρήγορση ακόμα και τις γιορτές
Την ίδια ώρα, αναμένεται να ανασκουμπωθούν και τα συνεδριακά όργανα, καθώς σύμφωνα με τον Νίκο Ανδρουλάκη, το Συνέδριο του κόμματος θα γίνει τον ερχόμενο Μάρτιο
Τα κάλαντα στον Νίκο Ανδρουλάκη 8