Πολιτική

Νίκη Κεραμέως: Αντιδημοκρατικές πρακτικές από κάποιους με καλυμμένα πρόσωπα δεν μας φοβίζουν

Τρικάκια έξω από το σπίτι της υπουργού Παιδείας Νίκης Κεραμέως πέταξε χθες αργά το βράδυ η αντιεξουσιαστική ομάδα Ρουβίκωνας.

Το γεγονός καυτηρίασε η Νίκη Κεραμέως που σε δήλωσή της τονίζει πως : «Αντιδημοκρατικές πρακτικές από κάποιους με καλυμμένα πρόσωπα δεν μας φοβίζουν. Η παιδεία αλλάζει. Όπως ζητά η κοινωνία και όπως αξίζουν τα παιδιά μας και οι εκπαιδευτικοί μας. Προχωράμε δυναμικά».

Σε ανακοίνωσή του ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ και κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννη Οικονόμου αναφέρει: «Τραμπούκοι του Ρουβίκωνα πέταξαν τρικάκια και φώναζαν συνθήματα έξω από το σπίτι της Υπουργού Παιδείας, Νίκης Κεραμέως. Στο σπίτι που μένει η οικογένεια και τα παιδιά της. Περιμένουμε την καταδίκη αυτής της φασιστικής πράξης από όλους».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Η γκρίνια στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ, τα «αγκάθια» στον δρόμο για το συνέδριο και οι «παιδικές αρρώστιες της αριστεράς»
Η εσωκομματική αντιπολίτευση ασκεί κριτική στην ηγεσία του κόμματος, παρά το γεγονός ότι όλοι αντιλαμβάνονται ότι δεν υπάρχουν πολλά περιθώρια για διαφωνίες. 
Ο Παύλος Πολάκης, ο Σωκράτης Φάμελλος και ο Νίκος Παππάς
Δημοσκόπηση Interview: Στις 15,9 μονάδες η διαφορά ΝΔ με ΠΑΣΟΚ – Στην τέταρτη θέση έπεσε η Πλεύση Ελευθερίας
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης εξακολουθεί να βρίσκεται στην πρώτη θέση στο ερώτημα «ποιον πολιτικό αρχηγό εμπιστεύεστε περισσότερο για τη διακυβέρνηση της χώρας», ενώ στη δεύτερη θέση βρίσκεται ο «κανένας»
Κάλπη με ψηφοδέλτια στις εκλογές 4
Τι περιλαμβάνει η νέα συμφωνία με την Ιταλία για τα τρένα και ποιες δεσμεύσεις αναλαμβάνει η Ελλάδα – Το παρασκήνιο της υπογραφής της
Στις «ράγες» του ελληνικού σιδηρόδρομου επενδύσεις 360 εκατ. ευρώ από τη Hellenic Train - Μέχρι το 2027 η Ελλάδα θα έχει παραλάβει τα νέα τρένα
Κυριάκος Μητσοτάκης / Τζόρτζια Μελόνι
Μητσοτάκης για το νέο αεροσκάφος του ΕΚΑΒ: Μπορούμε να κάνουμε ασφαλείς και γρήγορες αεροδιακομιδές σε μεγάλα νοσοκομεία
«Και σε μία χώρα με τις γεωγραφικές ιδιαιτερότητες της πατρίδας μας, με τη νησιωτικότητα, καταλαβαίνετε πόσο μεγάλη είναι η σημασία αυτών των αεροσκαφών και των ελικοπτέρων», υπογράμμισε ο Πρωθυπουργός
Ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης στην παράδοση - παραλαβή του αεροσκάφους, δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος, για αεροδιακομιδές του ΕΚΑΒ 1