Πολιτική

Νικόλας Φαραντούρης για την κόντρα με τον Νίκο Μωραΐτη: «Προτιμώ να μιλάω με ποιητές»

Ο υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Νικόλας Φαραντούρης, μίλησε για τις τελευταίες – δραματικές – εξελίξεις στον κόμμα του, ενώ αναφέρθηκε και στον στιχουργό Νίκο Μωραΐτη, ο οποίος εξαπέλυσε επίθεση εναντίον του το πρωί της Κυριακής (10.11.2024).

Σημειώνεται πως ο Νίκος Μωραΐτης ήταν καλεσμένος χθες το πρωί στην εκπομπή «Ακόμα δεν είπες τίποτα» στο Mega, λέγοντας πως: «Είχες εδώ τον Φαραντούρη και σκέφτηκα ότι πρέπει να ψεκάσω με ηθικό ντετόλ τη θέση που καθόταν. Αυτός με έπαιρνε για να τον ψηφίσω στις ευρωεκλογές λέγοντάς μου “έλα Νικολάρα με τον Στεφανάρα, με την προεδράρα όλοι μαζί”. Αυτός ο άνθρωπος έτσι μάζεψε ψήφους, έβαλε τον κόσμο να τον ψηφίσει για να πάει να αμφισβητήσει τον εκλεγμένο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ».

Σήμερα το πρωί ο Νικόλας Φαραντούρη, μιλώντας στο Action, ρωτήθηκε για τον Νίκο Μωραΐτη είπε: «Το επίπεδο της πολιτικής αντιπαράθεσης είναι πολύ χαμηλό. Δεν θα διολισθήσω σε καβγάδες που θυμίζουν ξεμάλιασμα στη γειτονιά».

«Προφανώς ήταν φίλοι με τον πρώην πρόεδρο. Στιχουργός είναι, θα προτιμούσα να συνομιλώ με ποιητές και όχι στιχουργούς» είπε.

 

Τέλος, είπε: «Αν ήταν να ιδρώνει το αυτί μου με κάθε τι που λέει ο οποιοσδήποτε… Ο κύριος αυτός έχει μια εμπάθεια προς το πρόσωπό μου, δεν του απαντάω και μάλλον γι’ αυτό θυμώνει».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Φειδίας Παναγιώτου για Μαρία Καρυστιανού: Ίσως στο μέλλον της προτείνουμε να γίνουμε αδελφό κόμμα
«Θα ήθελα να συνεργαστώ μαζί της, είμαι ανοιχτός, είμαι σίγουρος ότι δεν θα συμφωνούμε στα πάντα» είπε ο Κύπριος ευρωβουλευτής για την τέως πρόεδρο του συλλόγου «Τέμπη 2023»
Ο ευρωβουλευτής Φειδίας Παναγιώτου
Σωκράτης Φάμελλος για Μαρία Καρυστιανού: Απαράδεκτη και σκοταδιστική η θέση για τις αμβλώσεις – Μόνο στην τραμπική ιδεολογία παρόμοιες τοποθετήσεις
«Είναι βαθιά, συντηρητική άποψη η αναθεώρηση του θέματος των αμβλώσεων και μόνο στον χώρο της τραμπικής ιδεολογίας συναντώνται παρόμοιες τοποθετήσεις»
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Σωκράτης Φάμελλος 5
Κυριάκος Μητσοτάκης στον Κωνσταντίνο Τασούλα: Να πρυτανεύσει η λογική και ο διάλογος για να αποφύγουμε τα χειρότερα στις σχέσεις ΕΕ – ΗΠΑ
«Σε αυτό το περιβάλλον πρώτο έρχεται το συμφέρον της πατρίδας» τόνισε ο πρωθυπουργός στη σύντομη συνομιλία που είχε με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο Προεδρικό Μέγαρο
9
Καραχάλιος για Καρυστιανού: Υπερδεξιά μεσαιωνικού τύπου, η δήλωση για τις αμβλώσεις δείχνει ότι επέστρεψε στις εργοστασιακές της ρυθμίσεις
«Αυτό που ετοιμάζει είναι ένα υπερδεξιό μόρφωμα με πάρα πολύ επικίνδυνες ρίζες» πρόσθεσε ο Νίκος Καραχάλιος για τη Μαρία Καρυστιανού
Ο Νίκος Καραχάλιος και η Μαρία Καρυστιανού
15