Πολιτική

Νίκος Ανδρουλάκης από το Κέντρο Υγείας στην Αλεξάνδρας: Να γίνουν πολλά σημεία δωρεάν μοριακών και rapid test

Την ανάγκη δημιουργίας πολλαπλάσιων σημείων που θα παρέχουν δωρεάν μοριακά και rapid test επισήμανε ο Νίκος Ανδρουλάκης. Ο Πρόεδρος του του ΠΑΣΟΚ και του Κινήματος Αλλαγής επισκέφθηκε το Κέντρο Υγείας Λ. Αλεξάνδρας.

Ο Νίκος Ανδρουλάκης τονίζει ότι η μετάλλαξη Όμικρον έχει φέρει δεκάδες χιλιάδες κρούσματα καθημερινά, οδηγώντας πάρα πολλούς συμπολίτες μας στην ανάγκη να κάνουν διαγνωστικούς ελέγχους.

Androulakis

Γι’ αυτό πρέπει άμεσα η κυβέρνηση να δημιουργήσει πολλαπλάσια σημεία που θα παρέχουν δωρεάν μοριακά και rapid test, ώστε να αποφύγουν οι πολίτες την ταλαιπωρία με τις μεγάλες ουρές και να έχουμε γρηγορότερη ιχνηλάτηση.

Androulakis

Όσον αφορά την πρωτοβάθμια περίθαλψη, υπάρχουν οι δομές του ΕΣΥ, η δημιουργία των οποίων αποτέλεσε επιλογή της παράταξής μας στο παρελθόν. Τις δομές αυτές θα πρέπει η κυβέρνηση να τις στηρίξει στρατηγικά και όχι συγκυριακά, με μόνιμο προσωπικό και περισσότερο σύγχρονο εξοπλισμό.

Androulakis

Αν αυτά είχαν γίνει από την αρχή της πανδημίας, οι πολίτες θα είχαν καλύτερες υπηρεσίες, τα δημόσια νοσοκομεία θα δέχονταν λιγότερη πίεση και θα κάναμε μια πιο ορθολογική διαχείριση της πανδημίας. Έστω και τώρα, αυτές οι προτεραιότητες πρέπει να γίνουν επιλογή της κυβέρνησης.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Αλέξης Τσίπρας: Αυτά είναι τα μέλη του επιστημονικού συμβουλίου του ινστιτούτου του – Όλα τα ονόματα
41 είναι τα μέλη του επιστημονικού συμβουλίου του Ιδρύματος Τσίπρα - Ανάμεσά τους ο Κώστας Γαβρόγλου, ο Γιώργος Χουλιαράκης, ο Αντώνης Παπαγιαννίδης, ο Δημήτρης Λιάκος και η Ζωρζέττα Λάλη
Ο Αλέξης Τσίπρας 45
Βασίλης Κικίλιας: Η απάντηση στη Ντόρα Μπακογιάννη για την ΕΔΕ στο λιμενάρχη Χανίων – «Η ανθρωπιά δεν είναι άλλοθι για συγκάλυψη»
«Έχουμε κράτος δικαίου, όχι καφενείο φίλων και γνωστών. Ειδικά για τον Λιμενάρχη Χανίων, είθισται στη διαδικασία μιας ΕΔΕ, να μην παραμένει στη θέση ευθύνης ο διερευνώμενος, για να μην παρακωλύεται η έρευνα»
Η Ντόρα Μπακογιάννη και ο Βασίλης Κικίλιας στα έδρανα της Βουλής 35
Ντόρα Μπακογιάννη κατά Βασίλη Κικίλια για την ΕΔΕ στον λιμενάρχη Χανίων: Η εξουσία ασκείται με ανθρωπιά όχι αλαζονικά
«Δίνει μια μάχη ο Μητσοτάκης, λέει ότι οι φαινόμενα αλαζονείας πρέπει να παταχθούν και να ‘το. Στα Χανιά το έχουμε και το έχουμε ακέραιο. Αυτή την εικόνα, η οποία τώρα αδικεί μια ολόκληρη κυβέρνηση»
Η Ντόρα Μπακογιάννη και ο Βασίλης Κικίλιας στη Βουλή 8
Σωκράτης Φάμελλος για Αλέξη Τσίπρα: Οι δρόμοι μας μπορούν και οφείλουν να συγκλίνουν – Δεν έκανε διασπαστική κίνηση
«Πιστεύω ότι υπάρχει ένα σχέδιο απαξίωσης της πολιτικής από το σύστημα εξουσίας. Το σύστημα εξουσίας περνά την άποψη στους πολίτες ότι όλοι είναι ίδιοι και τσακώνονται για τις καρέκλες», είπε ο Φάμελλος
Σωκράτης Φάμελλος / Αλέξης Τσίπρας
5
Αυτό είναι το σχέδιο για την αντιμετώπιση της λειψυδρίας - Το έργο «Εύρυτος» και η διαβεβαίωση Μητσοτάκη ότι η ΕΥΔΑΠ θα παραμείνει στο Δημόσιο
Το έργο «Εύρυτος» προβλέπει τη μερική εκτροπή των ποταμών Κρικελιώτη και Καρπενησιώτη προς τον Εύηνο, με ορίζοντα ολοκλήρωσης το πρώτο εξάμηνο του 2029
Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στην εκδήλωση για τα 100 χρόνια της ΕΥΔΑΠ
119