Πολιτική

Νίκος Παπαδόπουλος: Ακραία πρόκληση του βουλευτή της Νίκης – Οι πιστοί χριστιανοί άρχισαν να μοιράζουν σφαλιάρες

Προκλητικός εμφανίστηκε σήμερα (22/04/2024) στη Βουλή ο βουλευτής της Νίκης, Νίκος Παπαδόπουλος ο οποίος επικρότησε την επίθεση με χαστούκι που δέχθηκε η βουλευτής της ΝΔ, Αγγελική Δεληκάρη από μέλη του κόμματος του.

Μάλιστα ο βουλευτής της Νίκης, Νίκος Παπαδόπουλος αναφερόμενος στην επίθεση που δέχθηκε την Κυριακή (21/04/2024) η βουλευτής της ΝΔ, Αγγελική Δεληκάρη, είπε πως «οι  πιστοί χριστιανοί έχουν αρχίσει να μοιράζουν σφαλιάρες στις εκκλησίες!

«Το είδαμε στο τελευταίο νομοσχέδιο που επιβλήθηκε η άποψη του 10% του πληθυσμού στο θέλημα της συντριπτικής πλειοψηφίας του λαού. Δώσαμε παιδιά και δικαιώματα τεκνοθεσίας στις ΛΟΑΤΚΙ οικογένειες, τις προάγετε αυτές, δεν ξέρω πως θα λύσετε το δημογραφικό με αυτό, αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι διχάζετε για ακόμα μια φορά τον ελληνικό λαό. Να γίνονται επεισόδια μεταξύ των νεαρών γιατί έχει θιγεί το κοινό αίσθημα έπρεπε να τα σκεφτείτε αυτά», τόνισε ο κ. Παπαδόπουλος.

Ακόμη συμπλήρωσε πως «όταν παραβιάζεται και φιμώνεται η συντηρητική πλειοψηφία θα έχουμε τέτοια πράγματα. Ακόμα και μέσα στην εκκλησία πιστοί αρχίζουν να μοιράζουν σφαλιάρες. Συγκεντρωθείτε θα δούμε και χειρότερα με αυτά που κάνετε».

Οι αναφορές του βουλευτή της Νίκης προκάλεσαν την έντονη αντίδραση των γαλάζιων βουλευτών, με τον ίδιο να επανέρχεται και να λέει πως «βεβαίως την καταδικάζουμε την βία αλλά ποιος την προκαλεί τη βία». Και συνέχισε την επίθεση στη ΝΔ λέγοντας πως θα υποστεί πανωλεθρία από όλα αυτά  γιατί έβαλε τη προβιά του πατριώτη. «Και τολμάτε να πηγαίνετε στις εκκλησίες που σας χλευάζουν και ακόμα πηγαίνετε! Δεν καταλαβαίνετε ότι πήγατε 100% απέναντι στην Αγία Γραφή;”».

Η προεδρεούσα της Επιτροπής  Μαρία Σούκουλη τον κάλεσε να ανακαλέσει, όμως ακολούθησε νέα έκρηξη!

«Η ντροπή είναι όλη δική σας. Μη μου χτυπάτε το χέρι κυρία μου! Ηρεμήστε κυρία μου. Ακούω τι λέω, εσείς δεν καταλαβαίνετε τι κάνετε! Ξυπνήστε ο λαός ξύπνησε. Οι αρχαίοι έλεγαν δεν νομοθετούν εναντίον της φύσης και οι χριστιανοί δεν νομοθετούν εναντίον του θεού».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Kυριάκος Μητσοτάκης: Η τρυφερή φωτογραφία με τη σύζυγό του Μαρέβα Γκραμπόφσκι στα Χανιά και οι ευχές για το «Χριστός Ανέστη»
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τη σύζυγό του, παρακολούθησαν το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου την Ακολουθία της Αναστάσεως στην Ιερά Μονή Αγίου Ιωάννη Προδρόμου Κορακιών στα Χανιά
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τη σύζυγό του Μαρέβα Γκραμπόφσκι
Το πασχαλινό μήνυμα του Νίκου Ανδρουλάκη: Να ανοίξουμε τον δρόμο για την Ελλάδα της ελπίδας – Η πατρίδα χρειάζεται επανεκκίνηση
Στο μήνυμά του για το Πάσχα, ο Νίκος Ανδρουλάκης στάθηκε στο βαθύτερο νόημα των ημερών, τονίζοντας πως συμβολίζουν τη μετάβαση από την...
Νίκος Ανδρουλάκης 6
Σφοδρή επίθεση Καστανίδη σε Ανδρουλάκη: «Δεν θα καθορίσει την πολιτική μου παρουσία»
Ο πρώην υπουργός μιλά για «δολιότητα» πίσω από την πρόβλεψη για όριο θητειών και υποστηρίζει ότι η αλλαγή στο καταστατικό του ΠΑΣΟΚ έγινε για τον αποκλεισμό του από τα ψηφοδέλτια
Χάρης Καστανίδης