Πέμπτη, 25 Απρ.
20oC Αθήνα

Nίκος Παππάς σε ΝΔ: Να προσγειωθείτε όπως ο Μητσοτάκης για το Σκοπιανό

Nίκος Παππάς σε ΝΔ: Να προσγειωθείτε όπως ο Μητσοτάκης για το Σκοπιανό

Ένταση στη Βουλή επικράτησε εξαιτίας μιας φράσης που είπε ο Νίκος Παππάς προς τους βουλευτές της ΝΔ για το θέμα της ονομασίας της ΠΓΔΜ. Ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής κάλεσε τους βουλευτές της αξιωματικής αντιπολίτευσης «να προσγειωθούν» στην πραγματικότητα.

Ο Νίκος Παππάς βρέθηκε την Παρασκευή (08.06.2018) στη Βουλή για να απαντήσει σε επίκαιρη ερώτηση. Και απαντώντας κάλεσε τους βουλευτές της ΝΔ «να προσγειωθούν στην πραγματικότητα…».

Αινιγματική θεωρήθηκε και η επόμενη φράση του, πως «θα σας αφήσουμε χρόνο να προσγειωθείτε…». Χαρακτηριστικά ο Νίκος Παππάς απευθυνόμενος προς την πτέρυγα της ΝΔ, ανέφερε πως «καλό είναι να προσγειωθείτε όπως ο αρχηγός σας για την ονομασία της ΠΓΔΜ. Θα αφήσουμε χρόνο να προσγειωθείτε στην πραγματικότητα…».

Ασημακοπούλου: Εσείς καθιερώσατε την κωλοτούμπα

Η ερωτούσα βουλευτής της ΝΔ Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου «σήκωσε το γάντι» στις αναφορές αυτές του υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής. Απάντησε στον Νίκο Παππά πως οι δηλώσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη είναι ξεκάθαρες κατηγόρησε την κυβέρνηση για τις διαρροές περί Τζέκιλ και Χάιντ.

«Οι θέσεις της ΝΔ εκφράστηκαν ξεκάθαρα στο ΕΛΚ. Εσείς καθιερώσατε την κωλοτούμπα και τολμάτε να λέτε για Τζέκιλ και Χάιντ; Αν δεν θέλετε να καταλάβετε το δικό σας θέμα, δεν ξέρουμε την πρόταση της κυβέρνησης. Πάτε με μυστική διπλωματία, και δεν έχετε στήριξη του κυβερνητικού σας εταίρου σας στο θέμα αυτό».

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις