Πολιτική

Ο αποκαλυπτικός διάλογος του Τσίπρα με τον Καμμένο για τον Μουζάλα – ΒΙΝΤΕΟ

To θέμα με τον κ. Μουζάλα και το λεκτικό του ατόπημα αποκαλώντας τα Σκόπια Μακεδονία βρέθηκε στο επίκεντρο της συνάντησης που είχε ο Πάνος Καμμένος στο Μέγαρο Μαξίμου με τον Έλληνα πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε το Mega, οι δύο κυβερνητικοί εταίροι φαίνεται πως διαφώνησαν για την τύχη του Γιάννη Μουζάλα και το θέμα παραπέμφθηκε από τον Αλέξη Τσίπρα μετά τη Σύνοδο Κορυφής.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες του Mega δημοσίευσαν το διάλογο του Αλέξη Τσίπρα με τον Πάνο Καμμένο.

Τσίπρας: Ήταν ένα λάθος φραστικό, το πήρε πίσω αμέσως και ζήτησε συγγνώμη.

Καμμένος: Υπάρχει όμως τώρα ένα βίντεο με υπουργό ελληνικής κυβέρνησης να λέει Μακεδονία. Αυτό δεν μπορεί να συνεχιστεί.

Τσίπρας: Έχουν γίνει κατηγορηματικές δηλώσεις από την κυβέρνηση και θα γίνουν ακόμη πιο έντονες στο briefing που θα γίνει σε λίγο.

Καμμένος: Εγώ δεσμεύομαι από την απόφαση των πολιτικών αρχηγών. Λυπάμαι, αλλά δε μπορεί να μείνει.

Τσίπρας: Όμως τώρα έχουμε Σύνοδο Κορυφής και κρίσιμη.

 ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Μητσοτάκης για το νέο αεροσκάφος του ΕΚΑΒ: Μπορούμε να κάνουμε ασφαλείς και γρήγορες αεροδιακομιδές σε μεγάλα νοσοκομεία
«Και σε μία χώρα με τις γεωγραφικές ιδιαιτερότητες της πατρίδας μας, με τη νησιωτικότητα, καταλαβαίνετε πόσο μεγάλη είναι η σημασία αυτών των αεροσκαφών και των ελικοπτέρων», υπογράμμισε ο Πρωθυπουργός
Ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης στην παράδοση - παραλαβή του αεροσκάφους, δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος, για αεροδιακομιδές του ΕΚΑΒ 1