Πολιτική

Ο Ε. Βενιζέλος αρχίζει και επίσημα τις περιοδείες του

Με μικρή τροποποίηση στο πρόγραμμά του, σύμφωνα με πηγές της Ιπποκράτους, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος ξεκινά τις περιοδείες του ανά την Ελλάδα, εν όψει των εκλογών της 6ης Μαΐου.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ειδικότερα, ο κ. Βενιζέλος θα απευθύνει την πρώτη προεκλογική ομιλία του την Πέμπτη στο κλειστό γήπεδο του Μίλωνα, στη Ν. Σμύρνη, ενώ δεν αποκλείεται νωρίτερα εντός της ίδιας ημέρας να δώσει συνέντευξη Τύπου στους ανταποκριτές ξένου Τύπου.

Την Παρασκευή, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ θα απευθύνει ομιλία στο Ηράκλειο της Κρήτης, στο κλειστό γυμναστήριο της πόλης, ενώ το Σάββατο, αντί της περιοδείας σε Χανιά και Ρέθυμνο, όπως σχεδιαζόταν αρχικά, σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Βενιζέλος θα περιοδεύσει στη Λαμία, όπου αρχικά θα έχει συναντήσεις με τοπικούς πολιτικούς άρχοντες στο δημαρχείο της πόλης και στη συνέχεια θα απευθύνει ομιλία από το κλειστό γυμναστήριο της πόλης.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, την Κυριακή ο κ. Βενιζέλος θα περιοδεύσει σε Κοζάνη και Ιωάννινα, όπου θα απευθύνει ομιλίες.

Μετά τις πρώτες αυτές περιοδείες, σύμφωνα τουλάχιστον με τον έως τώρα προγραμματισμό, την ερχόμενη εβδομάδα ο κ. Βενιζέλος θα παραθέσει διαδοχικές συνεντεύξεις Τύπου σε περιφερειακά μέσα, την επόμενη Τρίτη, την επόμενη Τετάρτη και την επόμενη Πέμπτη, αντίστοιχα, κατά τα πρότυπα της αποψινής διακαναλικής συνέντευξης Τύπου προς τοπικά Μέσα Ενημέρωσης της Κρήτης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ 6ΗΣ ΜΑΙΟΥ ΣΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΤΟΥ NEWSIT

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
«Ask Alexis»: Backstage από την πρώτη διαδικτυακή συνάντηση Τσίπρα με τα μέλη της ΕΛΑΣ – «Το δίκιο είναι ζόρικο πολύ»
Ο πρώην πρωθυπουργός παρουσίασε στιγμιότυπα από τον ανοιχτό διάλογο, μίλησε για «νέο τρόπο λειτουργίας» και έθεσε στο επίκεντρο τη συμμετοχή και τη συνδιαμόρφωση
Αλέξης Τσίπρας
10
«Συλλογική ηγεσία» μέχρι τις εκλογές εισηγείται ο Νίκος Παππάς στην Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ – «Πρώτιστη ανάγκη η συγκρότηση των ψηφοδελτίων»
Ο πρώην υπουργός κηρύσσει το τέλος της απόφασης συνεργασίας με την ΕΛΑΣ, στρέφει τα πυρά του στις «ατομικές μετακινήσεις» στελεχών και ζητεί την επιστροφή των βουλευτικών εδρών από όσους επιλέγουν διαφορετική πολιτική πορεία.
Νίκος Παππάς
Μόνη στην κάλπη η Ρένα Δούρου για την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ – Η υποχώρηση Πολάκη και οι αιχμές για «σχέδιο» αποχωρήσεων
Η υποψηφιότητα της βουλευτού ανακοινώθηκε επισήμως μετά την απόσυρση του Παύλου Πολάκη, ο οποίος επικαλέστηκε τους δυσμενείς συσχετισμούς και παρέπεμψε στην Κεντρική Επιτροπή
Δούρου και Πολάκης 44
ΠΑΣΟΚ: Τέταρτο σποτ για το Ταμείο Ανάκαμψης – «Χαμένη ευκαιρία για φθηνό ρεύμα και αποθήκευση ενέργειας»
Η Χαριλάου Τρικούπη κάνει λόγο για «ιστορική χαμένη ευκαιρία», υποστηρίζοντας ότι οι πόροι δεν αξιοποιήθηκαν προς όφελος των πολιτών και των μικρομεσαίων επιχειρήσεων
Γραφεία ΠΑΣΟΚ
Ο Παύλος Πολάκης δεν κατεβαίνει υποψήφιος στην ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ – «Δεν έχουμε την πολυτέλεια για δύο υποψηφιότητες»
Ο βουλευτής Χανίων δεν θα διεκδικήσει την προεδρία, καθώς οι συσχετισμοί γέρνουν υπέρ της Ρένας Δούρου - Αύριο η ψηφοφορία για τους 13 εναπομείναντες βουλευτές
Παύλος Πολάκης 29
ΣΥΡΙΖΑ: Ο Καριπίδης αποδέχεται την έδρα Κόκκαλη, αλλά κρατά κλειστά τα χαρτιά του – «Θα ορκιστώ και μετά θα δω»
Ο πρώτος επιλαχών στη Λάρισα δηλώνει ότι θα αναλάβει το βουλευτικό αξίωμα, χωρίς ωστόσο να δεσμεύεται για την πολιτική του πορεία - Στους 13 βουλευτές η Κοινοβουλευτική Ομάδα, εν μέσω νέου κύματος αποχωρήσεων
Ιωάννης Καριπίδης