Πολιτική

Ο Καραμανλής έκοψε τα… κουτσομπολιά για τον ανασχηματισμό

Το να μετέχει ο πρώην πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας σε ... τσιμπούσι δεν είναι απαραιτήτως είδηση, όλα κρίνονται από την παρέα και το αντικείμενο της κουβέντας. Αυτή τη φορά το παρόν έδωσαν αρκετοί καραμανλικοί και η κουβέντα αναπόφευκτα κατέληξε στον ανασχηματισμό...

Σύμφωνα με την εφημερίδα το Έθνος ύστερα από πρόσκληση της Μαριέττας Γιαννάκου βρέθηκαν σε γνωστό εστιατόριο του Ψυχικού ο Κ. Καραμανλής ο Θόδωρος Ρουσόπουλος , ο Ευάγγελος Αντώναρος, ο Λευτέρης Ζαγορίτης, ο Δημήτρης Σιούφας, ο Κώστας Πουπάκης, αλλά και ο νέος δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου.

Όπως ήταν φυσικό, ειδικά από τη στιγμή που μιλάμε για στελέχη που βρίσκονται πλέον εκτός κεντρικής πολιτικής σκηνής κάποια στιγμή η κουβέντα έφτασε και στον ανασχηματισμό. Εδώ τα σχόλια πήγαν και ήρθαν με τα περισσότερα να είναι από καυστικά ώς αρνητικά, όμως κάπου εκεί επενέβη ο πρώην πρόεδρος της ΝΔ και κατά την πάγια τακτική του … έκοψε τη συζήτηση πριν “χοντρύνει”.

Διαβάστε επίσης:

Πρόσωπο έκπληξη για την Προεδρία της Δημοκρατίας ετοιμάζει ο Α. Σαμαράς – Τέλος στα σενάρια πρόωρων εκλογών

 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Μαρία Καρυστιανού: Παραιτείται από το Δ.Σ. του συλλόγου συγγενών θυμάτων των Τεμπών – «Εν τέλει ο διχασμός επικράτησε»
Η Μαρία Καρυστιανού, με ανάρτησή της στο Facebook, γράφει μεταξύ άλλων για «άρνηση δημοσιοποίησης των οικονομικών καταστάσεων, την οποία επανειλημμένα ζητούσα»
Η Μαρία Καρυστιανού 132
ΠΑΣΟΚ: Οι αγρότες δεν άκουσαν λύσεις – Ο πρωθυπουργός παρουσίασε ένα έωλο «success story»
«Στον αγροτικό κόσμο αξίζουν αλήθεια, σεβασμό και ουσιαστικές λύσεις, η κυβέρνηση ΝΔ αποδεικνύει ότι δεν έχει κανένα όραμα για την ενίσχυση του πρωτογενούς τομέα» αναφέρει σε ανακοίνωσή του το ΠΑΣΟΚ
ΠΑΣΟΚ
Μητσοτάκης: Βελτιώσεις σε πετρέλαιο και ρεύμα, επιτάχυνση αποζημιώσεων του ΕΛΓΑ και μέτρα για όσους επηρεάστηκαν από την Ευλογιά – «Δε θα ανεχθούμε εκβιασμούς από μειοψηφίες»
«Μια κομματική μειοψηφία επιμένει σε κάποια από τα μπλόκα, εκβιάζοντας ανοιχτά την κοινωνία» τόνισε ο Πρωθυπουργός
ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ
49