Πολιτική

Ο Καρύδης “απογειώνει” τον Παπανδρέου και τους υπουργούς του

«Το να μπαίνουμε σε μια εσωστρέφεια και εσωτερική διαμάχη, αυτό δεν βοηθάει ούτε τη χώρα ούτε την παράταξη, διότι το μεγάλο στοίχημα των εκλογών που έχουμε μπροστά μας είναι η σταθερότητα της χώρας και της παράταξης", είπε ο Δημήτρης Καρύδης, ο οποίος αναφέρθηκε στον Γιώργο Παπανδρέου.

“Είναι λάθος (σ.σ. αυτό που κάνει ο κ. Παπανδρέου). Προσωπικά το θεωρώ ακατανόητο, αλλά ξέρουμε όλοι ότι η δημοκρατική παράταξη, ακόμη και το ΠΑΣΟΚ με τα ποσοστά που έχει, είναι πολύ σημαντικός παράγοντας, όπως και η “Ελιά” σήμερα, προκειμένου η χώρα να κρατηθεί σταθερή και να προχωρήσει”, δήλωσε ο γραμματέας Επικοινωνίας του ΠΑΣΟΚ μιλώντας στο ραδιοσταθμό «Βήμα».
 
Άσκησε κριτική σε στελέχη-πρώην υπουργούς της κυβέρνησης Παπανδρέου λέγοντας: “Ναι, υπάρχει αυτό (σ.σ.: ο πολιτικός τυχοδιωκτισμός). Δυστυχώς, το βλέπουμε και από υπουργούς εκείνης της περιόδου που συμμετείχαν στην πολιτική της υπογραφής των μνημονίων. Εγώ ήμουν βουλευτής τότε και ενώ ήμασταν πολλοί βουλευτές που λέγαμε να ψηφιστεί το μνημόνιο με 180 ψήφους για να μην πάρει το ΠΑΣΟΚ όλο το βάρος των ευθυνών της κυβέρνησης Καραμανλή που είχε εκτροχιάσει τη χώρα και μας έφτασε εδώ πού μας έφτασε και όλα αυτά καλύφθηκαν. Και όχι μόνο αυτό, αλλά υπήρξε ένα μεγάλο ρήγμα στην πολιτική ζωή του τόπου”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Κατενάτσιο» Βενιζέλου σε Παπανδρέου μέχρι τις εκλογές

Απάντηση Βενιζέλου στον Παπανδρέου με Εγγονόπουλο, Μπολιβάρ και… ολίγη από Ελιά!

Έξαλλος ο Κασσής με Γ.Παπανδρέου: Κάνει ζημιά στο ΠΑΣΟΚ! Μας πρόδωσε όλους!

Μανιφέστο Παπανδρέου με αιχμές κατά Βενιζέλου και Σαμαρά! «Αυτοί που έσκιζαν τα μνημόνια, τώρα θα αναρωτιούνται τι θα κάνουν χωρίς βαρβάρους»

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Σοφία Ζαχαράκη: Αναστολή φοιτητικής ιδιότητας για 24 μήνες σε όσους συλλαμβάνονται για επεισόδια μέσα στα Πανεπιστήμια
Η υπουργός Παιδείας είπε στους πρυτάνεις ότι το θέμα της βίας στα πανεπιστήμια «είναι ψηλά στην ατζέντα της κυβέρνησης» και τους ζήτησε να ενεργούν σύμφωνα με τα «εργαλεία» που τους δίνει η νομοθεσία
ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ 13
Έπεσαν οι υπογραφές για τα 157 χλμ. του ΒΟΑΚ - Μητσοτάκης: «Σπουδαία ημέρα για την Κρήτη, ας την υποδεχτούμε ενωμένοι»
Ο πρωθυπουργός έστειλε μήνυμα εγρήγορσης στους τοπικούς φορείς, με φόντο τα τροχαία δυστύχημα στην Κρήτη, προαναγγέλλοντας σημαντικές παρεμβάσεις για την οδική ασφάλεια στο νησί
Η στιγμή της υπογραφής στην εκδήλωση για τον ΒΟΑΚ στην Κρήτη 28