Πολιτική

Ο Νίκος Δένδιας φωτογραφήθηκε στην Γκάνα με τους Πίτερ Οφορίκουε και Κόφι Αμπονσά

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Δένδιας βρίσκεται στη Γκάνα, στο πλαίσιο της Συνόδου του ΟΗΕ για την υποστήριξη των επιχειρήσεων ειρήνης και είχε μια συνάντηση με δυο παλαίμαχους ποδοσφαιριστές των ελληνικών γηπέδων, τους Πίτερ Οφορίκουε και Κόφι Αμπονσά.

Ο Νίκος Δένδιας επισκέφτηκε σήμερα (05.12) το ελληνικό σχολείο του Αγίου Νικολάου, στην Τέμα της Γκάνας, γιορτάζοντας μαζί με τα παιδιά την αυριανή ημέρα και την γιορτή του Αγίου Νικολάου.

Η Ελλάδα θα χρηματοδοτήσει την κατασκευή ποδοσφαιρικού γηπέδου στην Γκάνα και στο πλαίσιο αυτό, ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας συνάντησε δυο παλαίμαχους ποδοσφαιριστές που… πέρασαν από τη χώρα μας, τους Πίτερ Οφορίκουε και Κόφι Αμπονσά.

Να αναφέρουμε ότι η Ελλάδα θα κάνει το ίδιο και με την ολοκλήρωση της κατασκευής του γηπέδου μπάσκετ «Γιάννης Αντετοκούνμπο».

Θυμίζουμε ότι ο Πίτερ Οφορίκουε έπαιξε σε Ολυμπιακό, Καλαμάτα και ΟΦΗ στην Ελλάδα, ενώ ο Κόφι Αμπονσά -μεταξύ άλλων- φόρεσε τις φανέλες των Ολυμπιακού, ΠΑΟΚ κι ΑΕΚ.

Η σχετική ανάρτηση:

«Με τον Πίτερ Οφορίκουε και τον Κόφι Αμπονσά, δύο βετεράνους ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν στην Ελλάδα, οι οποίοι θα βοηθήσουν τα παιδιά της Ελληνικής Σχολής του Αγίου Νικολάου στην Γκάνα να δημιουργήσουν μία πολύ καλή ομάδα στο ποδόσφαιρο. Την κατασκευή του γηπέδου ποδοσφαίρου θα χρηματοδοτήσει η χώρα μας, όπως θα πράξει και με την ολοκλήρωση της κατασκευής του γηπέδου μπάσκετ “Γιάννης Αντετοκούνμπο”», έγραψε χαρακτηριστικά στο μήνυμά του.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κυβέρνηση για την ηλεκτρική διασύνδεση Ελλάδας – Κύπρου: Καμία όχληση απο την ευρωπαϊκή εισαγγελία – Να ξεκαθαρίσει την θέση της η Λευκωσία
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος απάντησε και για τις αναρτήσεις Τσίπρα αλλά και το πόρισμα του Γενικού Χημείο του Κράτους για τα Τέμπη
Φωτογραφία αρχείου 
(EUROKINISSI
Ο Άδωνις Γεωργιάδης ακύρωσε την επίσκεψή του στο νοσοκομείο Δράμας: «Δεν πηγαίνω ούτε να τσακώνομαι ούτε να με απειλούν ότι θα με πυροβολήσουν»
Στην καταγγελία του αναφέρει ότι ο πρόεδρος των εργαζομένων στο νοσοκομείο Δράμας «προσκείμενος στο ΚΚΕ ξεκίνησε δημόσιο αγώνα για να με προπηλακίσουν εκεί κατά την άφιξη μου»
ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ 51
Ανδρουλάκης: «Οι μέρες ασυδοσίας της ΝΔ τελείωσαν, η πολιτική πρέπει να ξανασυστηθεί με την ηθική»
Ο Νίκος Ανδρουλάκης, στην εκδήλωση για τον εορτασμό της 51ης επετείου από την Ιδρυτική Διακήρυξη του ΠΑΣΟΚ, αναφέρθηκε στην ιστορία της παράταξης ενώ κατέθεσε και συγκεκριμένες προτάσεις για το δημογραφικό
Ο Νίκος Ανδρουλάκης
Τα σενάρια για κοινή κοινοβουλευτική ομάδα ΣΥΡΙΖΑ και Νέας Αριστεράς – Οι επιλεκτικές κινήσεις Τσίπρα στο πιθανό νέο κόμμα
Στελέχη και των δύο κομμάτων θεωρούν ότι θα μπορέσουν να αναστείλουν την κίνηση Τσίπρα αφού θα εμφανιστούν ως κοινός φορέας που θέλει να εκφράσει τον χώρο της αριστεράς
Σωκράτης Φάμελλος και Αλέξης Χαρίτσης 3
«Ορόσημο» για τη δημοσκοπική ανάκαμψη της ΝΔ η ΔΕΘ – Ο κρίσιμος ρόλος του αριθμού 3
Η προσδοκία στο κυβερνητικό «στρατόπεδο» είναι τα ποσοστά, μετά τη Δ.Ε.Θ. να αυξηθούν κατά 2 με 3 μονάδες, κι έτσι στην εκτίμηση ψήφου το ποσοστό της «γαλάζιας» παράταξης να γράψει μπροστά τον αριθμό «3»
Κυριάκος Μητσοτάκης 28
Νίκος Ανδρουλάκης: «Οι μέρες της ασυδοσίας της ΝΔ σε λίγο τελειώνουν» - Η ομιλία του από το Ζάππειο για τα 51 χρόνια ΠΑΣΟΚ
51 χρόνια μετά τη δημιουργία του Πανελληνίου Σοσιαλιστικού Κινήματος, έγινε το βράδυ της Τετάρτης η επετειακή εκδήλωση στο Ζάππειο με κεντρικό ομιλητή τον Νίκο Ανδρουλάκη
Νίκος Ανδρουλάκης
16