Πολιτική

Ο παντοτινός φρουρός του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη – Όλοι οι άνθρωποι του προέδρου [pics]

Μαύρη πένθιμη γραβάτα. Βλέμμα κενό. Ο Μανούσος Γρυλλάκης δεν ήταν δυνατόν να απουσιάζει από την ειδική συνεδρίαση της Βουλής για να τιμηθεί η μνήμη του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη. Ο άνθρωπος που ήταν πάντα δίπλα στον πρώην πρωθυπουργό, η "σκιά" του Επίτιμου.

Σε ένα από τα έδρανα της Βουλής που βρίσκονται αριστερά από το προεδρείο, λίγες θέσεις μακριά από την Κατερίνα και την Αλεξάνδρα Μητσοτάκη, την Μαρέβα Μητσοτάκη, τα εγγόνια του εκλιπόντος, ο Μανούσος Γρυλλάκης, ο αμοίμητος φρουρός του, ήταν εκεί με τη θλίψη αποτυπωμένη στο πρόσωπό του.

Δίπλα του η Σάκη Κυπραίου, η εξ απορρήτων για σχεδόν 40 χρόνια του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη. Πίσω τους ένας άλλος στενός συνεργάτης του πρώην πρωθυπουργού, ο Γιάννης Πευκιανάκης. Όλοι οι άνθρωποι του προέδρου. Όλοι εκεί, να πενθούν.

Φωτογραφίες: Eurokinissi, ΑΠΕ – ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ο Στέφανος Κασσελάκης συγκαλεί έκτακτο συνέδριο για την τύχη του Κινήματος Δημοκρατίας – Στον «αέρα» το κόμμα
«Στις 7 και 8 Φεβρουαρίου, στο Έκτακτο Συνέδριο που συγκαλώ, θα πάρουμε όλοι μαζί την απόφαση για το μέλλον του Κινήματος Δημοκρατίας», είπε ο Στέφανος Κασσελάκης
Στέφανος Κασσελάκης
19
Φλωρίδης: Το πολιτικό σύστημα μεταφέρει τις αδυναμίες τους στη Δικαιοσύνη, προκαλώντας απαξίωση και πλήγμα στη Δημοκρατία
Η γενική συνέλευση εξέδωσε ομόφωνο ψήφισμα με το οποίο οι εισαγγελείς «καταδικάζουν κάθε προσπάθεια απαξίωσης και στοχοποίησης των εισαγγελικών λειτουργών, με αφορμή τους χειρισμούς τους σε συγκεκριμένες υποθέσεις»
Γιώργος Φλωρίδης