Πολιτική

Ο Σπύρος Μπιμπίλας κινητοποίησε Αστυνομία, Πυροσβεστική, Δήμο και ΕΥΔΑΠ για να βρει το κινητό του

Μια μικρή περιπέτεια είχε ο Σπύρος Μπιμπίλας το πρωί της Κυριακής, όπως περιγράφει ο ίδιος στο Instagram (04.02.2024).

Ο Σπύρος Μπιμπίλας σε ανάρτησή του στο Instagram ανέφερε πως του έπεσε το κινητό και βρέθηκε σε φρεάτιο, κάτω από το αυτοκίνητό του σε δρόμο της Αγίας Παρασκευής. Ο βουλευτής της Πλεύσης Ελευθερίας δεν ήθελε να χάσει το κινητό καθώς όπως είπε έχει μέσα αρχεία, mail και είναι εργαλείο δουλειάς.

Έτσι, πήγε σε αστυνομικό τμήμα, με τους αστυνομικούς να δηλώνουν αναρμόδιοι και στη συνέχεια απευθύνθηκε στην Πυροσβεστική και του είπαν πως αν είχε πέσει άνθρωπος ή ζώο τότε θα έρχονταν για απεγκλωβισμό. Στην συνέχεια επικοινώνησε με τον Δήμο, που δεν πήρε κάποια απάντηση, και τελικά… κατέληξε στην ΕΥΔΑΠ. 

«Περιχαρής ο συνομιλητής μου αφού είμαι εγώ, θέλει να βοηθήσει», αναφέρει. Ωστόσο, όπως λέει, του είπαν πως «μπορεί το φρεάτιο να ανήκει στην ΕΥΔΑΠ αλλά η σιδερένια σχάρα ανήκει στον Δήμο, οπότε πρέπει να περιμένω την Δευτέρα. Εξηγώ ότι είμαι βουλευτής και χρειάζομαι το κινητό και τότε κινητοποιούνται κι έρχονται στον χώρο του συμβάντος ευγενέστατοι υπάλληλοι και απεγκλωβίζουν το κινητό».

Τέλος αναρωτήθηκε: «Αν δεν ήμουν όμως βουλευτής θα γινόταν όλο αυτό, ένας απλός πολίτης θα τύχαινε τέτοιας εξυπηρέτησης; Αυτό είναι το ερώτημα που με προβληματίζει».

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Σπύρος Μπιμπίλας (@spyrosmpimpilas)

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Θύελλα αντιδράσεων κατά της Hellenic Train για την απόλυση του προέδρου των μηχανοδηγών, Κώστα Γενιδούνια
«Ο Κώστας Γενιδούνιας απολύεται παραμονή Πρωτομαγιάς, την ώρα που έφτασε στη Βουλή η δικογραφία για τα ''εγκληματικά λάθη'' του Κώστα Καραμανλή» επισημαίνει ο Σωκράτης Φάμελλος
Τα κεντρικά γραφεία της Hellenic Train 5
«Πόλεμος» Γεωργιάδη – Κωνσταντοπούλου με αφορμή τον Πολάκη για παντελόνια, φούστες και στρινγκ στη Βουλή
«Είπατε κυρία Κωνσταντοπούλου ότι αναφέρθηκα σε φουστίτσα, στρινγκ. Να βρείτε από τα πρακτικά πού το ανέφερα. Αλλιώς να ζητήσετε συγγνώμη», απάντησε ο Υπουργός Υγείας στην Πρόεδρο της Πλεύσης Ελευθερίας
Άδωνις Γεωργιάδης και Ζωή Κωνσταντοπούλου 3
Ο Παύλος Πολάκης μετά την καταδίκη του για συκοφαντική δυσφήμιση: «Δεν μασάω παλικάρια της φακής – Θα τα πούμε στο Εφετείο»
Ο Παύλος Πολάκης καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 12 μηνών με τριετή αναστολή μετά από μήνυση του πρώην προέδρου των εργαζομένων του ΚΕΕΛΠΝΟ, Σταμάτη Πουλή
Ο Παύλος Πολάκης 13