Σάββατο, 4 Μαΐ
17oC Αθήνα

Ο Στέφανος Κασσελάκης στην Αμφιλοχία: Ρωτήστε τους άλλους γιατί δεν έρχονται, Ελλάδα είναι κι εδώ

Ο Στέφανος Κασσελάκης στην Αμφιλοχία: Ρωτήστε τους άλλους γιατί δεν έρχονται, Ελλάδα είναι κι εδώ
Eurokinissi

Στην Αμφιλοχία βρέθηκε ο Στέφανος Κασσελάκης, πρώτο σταθμό της περιοδείας του στην Αιτωλοακαρνανία, καταλήγοντας στο Μεσολόγγι, επίσκεψη την οποία επέλεξε να μην ανακοινώσει. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ συναντήθηκε με κατοίκους και άκουσε τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Ο Στέφανος Κασσελάκης εξήγησε στους κατοίκους της Αμφιλοχίας, οι οποίοι τον συνάντησαν στους δρόμους και τα καταστήματα ότι επέλεξε να μην ανακοινώσει την περιοδεία του.

Όπως είπε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, δεν τον ενδιαφέρει μόνο τι λένε τα κομματικά στελέχη, αλλά και το τι λένε οι πολίτες.

Ο κόσμος τον αντιμετώπισε με εγκαρδιότητα και του ανέφερε ότι τα μεγαλύτερα προβλήματα είναι η ακρίβεια και οι δουλειές που δεν υπάρχουν με αποτέλεσμα οι νέοι να εγκαταλείπουν τον τόπο τους.

Στο ερώτημα «πώς από τα μέρη μας», ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης απάντησε:

«Ρωτήστε τους άλλους γιατί δεν έρχονται. Ελλάδα είναι κι εδώ».

Η επικοινωνία με τους πολίτες περιλαμβάνει και την αγωνία για τα βήματα του ίδιου του ΣΥΡΙΖΑ: «Θεμιτός ο σκεπτικισμός. Το βάρος είναι στους ώμους μου να σε βγάλω ασπροπρόσωπο», επεσήμανε ο Στέφανος Κασσελάκης σε κάποιον που την εξέφρασε καλοπροαίρετα.

Ο δρόμος του τον πήγε στο μαγαζί του Γιώργου και της Πόπης: «Να βοηθήσεις τους ελεύθερους επαγγελματίες, μας έχει χαντακώσει», του είπαν, για να συμφωνήσει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ότι «αυτό που γίνεται είναι ανήθικο». 

Σχόλιο που επαναβεβαιώθηκε ουσιαστικά όταν, σε ένα φαρμακείο που μπήκε, του είπαν ότι οι άνθρωποι «φτάνουν σε σημείο να κόβουν το φάρμακο» και μάλιστα το συνταγογραφημένο, όπως τον διαβεβαίωσαν όταν ρώτησε.

Και η σχετική ανάρτηση του Στέφανου Κασσελάκη:

φωτογραφίες Eurokinissi

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις