Πολιτική

Ο Βενιζέλος αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών;

- Περιμένουμε μέχρι την παραμονή της τρίτης ψηφοφορίας - Είμαστε ανοικτοί σε όλα, είπε ο κ. Βενιζέλος
- «Θέλουμε να εκλεγεί Πρόεδρος της Δημοκρατίας, θεωρούμε τις εκλογές βλαπτικές», είπε στους βουλευτές του λίγη ώρα πριν την ψηφοφορία
- ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

«Θέλουμε να εκλεγεί Πρόεδρος της Δημοκρατίας, θεωρούμε τις εκλογές βλαπτικές, τα διλήμματα εκβιαστικά και επικίνδυνα αλλά δεν φοβόμαστε τις εκλογές και θα λειτουργήσουμε ως εγγυητής της σταθερότητας και μετεκλογικά γι αυτό και είναι αναγκαία η ενότητα της παράταξης», είπε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Ευάγγελος Βενιζέλος μιλώντας στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματός του.

 «Λειτούργησα ως εγγυητής και θα κάνω τα πάντα για συστράτευση και ενότητα», είπε επίσης.

Ο κ. Βενιζέλος είπε επίσης ότι στην τρίτη ψηφοφορία περιμένει την ανταπόκριση βουλευτών και κυρίως κομμάτων σε μια προσέγγιση που συνδέει την εκλογή Προέδρου με κρίσιμη διαπραγμάτευση.

«Περιμένουμε μέχρι τον τρίτο γύρο την ανταπόκριση βουλευτών και κυρίως κομμάτων σε προσέγγιση που συνδέει εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας με κρίσιμη διαπραγμάτευση και εθνική ομάδα διαπραγμάτευσης και εμείς είμαστε ανοικτοί να τα συζητήσουμε όλα γιατί μας ενδιαφέρει το εθνικό συμφέρον», είπε χαρακτηριστικά.

Κάλεσε μάλιστα σε εκλογική ετοιμότητα τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ.

ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΑΡΑΘΙΑΣ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Παύλος Μαρινάκης: Το 2026 βρίσκει τα ελληνικά δημόσια πανεπιστήμια χωρίς 309.000 αιώνιους φοιτητές
«Τα πράγματα αλλάζουν και οι μόνοι πρωταγωνιστές της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, δηλαδή οι φοιτητές και οι καθηγητές, παίρνουν πίσω όσα αυτονόητα ζητούσαν για δεκαετίες»
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης 8