Πολιτική

Οι διακοπές των πολιτικών – Στα σπίτια τους οι περισσότεροι για τον φόβο των Ιουδαίων

- Ο πρωθυπουργός με το κανό του βρέθηκε για λίγες ημέρες στην Σκιάθο
- Ο αρχηγός της ΝΔ σε ξενοδοχείο στην Πύλο
- Στην Σκόπελο ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης
- Στην Λευκάδα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Σε κα΄θε πολη και χωριό, σε κάθε νησί και παραλία, όπου κι αν βρισκόταν κανείς αυτές τις ημέρες πολιτικό δεν συναντούσε όπως άλλα χρόνια.
Εκτός από τους αρχηγούς των κομμάτων που επίσης επέλεξαν ξενοδοχεία με απομονωμένες παραλίες, οι περισσότεροι έμειναν στα εξοχικά τους, ή σε σπίτια φίλων.

Πάντως, κανένας μα κανένας, όπως και οι ευρωπαίοι συνάδελφοί τους άλλωστε δεν στερήθηκε τις διακοπές του!

Τρείς αποδράσεις για τον πρωθυπουργό

Δεν ήταν η πρώτη απόδραση του κ. Παπανδρέου για το φετεινό καλοκαίρι. Πήγε λίγες ημέρες στην Σέριφο και στην Πάρο και τώρα βρίσκεται στην Σκιάθο. Μένει στο ξενοδοχείο Skiathos Princess και όταν βρισκόταν στην παραλία δεν σταματούσε στιγμή να γυμνάζεται. Κοιλιακοί, ραχιαίοι και μετά βόλτες με το κανό του έχοντας πάντα μαζί του σε αδιάβροχη θηκη το iPad και το κινητό του. Και όποτε δεν ήταν στην θάλασσα έκανε το άλλο του αγαπημένο άθλημα, το ποδήλατο.

Το κανό του δεν είναι αυτό που είχαμε γνωρίσει το προηγούμενο καλοκαίρι αφού εκείνο καταστράφηκε στα βράχια της ύδρας. Το καινούριο είναι κατασκευασμένο από φάιμπεργκλας και ίνες άνθρακα και θεωρείται ιδανικό για μεγάλες αποστάσεις. Έχει προστατευτικό κέλυφος για τον ήλιο, είναι ελαφρύ και δεν αναποδογυρίζει εύκολα σε περίπτωση θαλασσοταραχής.

Στην Πύλο για μπάνια όπως πάντα ο Α.Σαμαράς

Βρίσκεται εκεί από την προηγούμενη Τρίτη με την οικογένειά του. Κατέλυσε στο ξενοδοχείο Karalis Beach και οι μετακινήσεις του ήταν εξαιρετικά περιορισμένες. Δεν έλειψαν και τα απρόοπτα στην παραλία, αφού μέρες με πολύ κύμα όλοι ήθελαν βοήθεια για να επιστρέψουν στην ακτή!
Την Δευτέρα θα πάει στην Ημαθία στην Παναγία Σουμελά για να συμμετάσχει στον εορτασμό του 15αύγουστου.

Στην Σκόπελο είναι από την προπερασμένη Παρασκευή ο Ευάγγελος Βενιζέλος, ο οποίος μένει στο εξοχικό που έχει ο πεθερός του στο νησί με την κόρη του και οικογενειακούς φίλους. Για μπάνιο στην ιδιωτική παραλία Adrina Resort, όπου δεν είχε πολύ κόσμο και ίσως να πετύχαινει και κανέναν Αγανακτισμένο. Φυσικά και τον αναγνώρισαν αλλά κανείς δεν φάνηκε να είχε διάθεση για κουβέντα.
Και ο κ. Βενιζέλος θα πάει στην Παναγία Σουμελά στην Ημαθία.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είναι στην Λευκάδα και θα κάνει Δεκαπενταύγουστο στην Πρέβεζα.

Στην Πάρο είναι Ραγκούσης και Παμπούκης, στην Ρόδο ο Μ. Καρχιμάκης, στην Χαλκιδική στο σπίτι της η κα Διαμαντοπούλου, στο εξοχικό της στην Κεφαλονιά η κα Αλέκα Παπαρήγα, στο εξοχικό του στις ΛΙβανάτες ο Γ. Καρατζαφέρης.

Στην Κρήτη είναι ο Αλέξης Τσίπρας, στην Ζάκυνθο ο Φώτης Κουβέλης και στα Χανιά η Ντόρα Μπακογιάννη.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Άκης Σκέρτσος για Αλέξη Τσίπρα: «Κάθε φράση και ένα ψέμα ή μια ανακρίβεια, αδιόρθωτος»
«Κανείς δεν φρόντισε να τον ενημερώσει ότι οι επενδύσεις στην αναβάθμιση δικτύων έχουν 4πλασιαστεί από το 2019 και πλέον ξεπερνούν το 1,5 δις ετησίως από μόλις 400 εκ. ευρώ το 2019;» διερωτάται ο υπουργός Επικρατείας
Άκης Σκέρτσος 11
Η Αφροδίτη Λατινοπούλου δέχτηκε φραστική επίθεση από ομάδα Ρομά σε πλοίο για την Τήνο - «Καρ@@λα, αει στο δ@@@λο»
Η Αφροδίτη Λατινοπούλου ταξίδευε χωρίς τον αστυνομικό φρουρό που της έχει διατεθεί, ωστόσο μετά την άφιξή της φέρεται να ενημέρωσε την αστυνομία για το περιστατικό
Αφροδίτη Λατινοπούλου
Αλέξης Τσίπρας: «Κάλπη ανατροπής» η δεύτερη εκλογική αναμέτρηση – Έτοιμα στο 80% τα ψηφοδέλτια της ΕΛΑΣ
Η εκλογική στρατηγική, οι συνεργασίες και η απάντηση για τη χρηματοδότηση - Πώς περιγράφει τον δρόμο προς μια προοδευτική κυβέρνηση και γιατί δίνει ιδιαίτερο βάρος στη δεύτερη κάλπη
O Αλέξης Τσίπρας 71
Ο ΣΥΡΙΖΑ δηλώνει «παρών» και ξαναστήνει τον μηχανισμό του – Restart με 70.000 μέλη και πλώρη για τη ΔΕΘ
Δούρου, Παππάς και Πολάκης μπαίνουν μπροστά στη νέα καμπάνια, σε μια κίνηση με σαφή συμβολισμό ενότητας - Η Κουμουνδούρου απαντά στα σενάρια περί «τέλους εποχής» με ανασυγκρότηση των Νομαρχιακών
Η Ρένα Δούρου και ο Παύλος Πολάκης 9