Πολιτική

Οι μεγάλες απώλειες στη νέα Βουλή

Αυτές οι εκλογές επιφύλασσαν ένα σκληρό ¨χτύπημα¨ στον Κάλχα. Πιο σκληρό δεν γινόταν, αφού έχασε πάρα πολλούς αγαπημένους ήρωες και εμπνευστές του.

Πρώτη και μεγαλύτερη απώλεια της Ζωής Κωνσταντοπούλου (αν και ελπίζω ότι, η Πρόεδρος Ζωή για λίγες μέρες ακόμα, θα συνεχίσει να μας εκπλήσσει και στο μέλλον). Δεύτερη οδυνηρή απώλεια της Ραχήλ Μακρή, του «κυρίου το νόμισμα δεν είναι φετίχ» Θανάση Πετράκου, του γίγαντα της πολιτικής σκέψης Στάθη Λεουτσάκου και φυσικά του ογκόλιθου της οικονομίας, της πολιτικής και των ευρωπαϊκών αγώνων Γιάνη Βαρουφάκη.
Ωιμέ, ωιμέ δυστυχία. Παρηγορούμαι μόνο με τη σκέψη ότι η απουσία αυτών θα δώσει χώρο να αναδειχθούν άλλα ταλέντα. Και τέτοια, δόξα τω Δία, υπάρχουν πολλά και στη νέα Βουλή.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Καρυστιανού για 25η Μαρτίου: Ως νέος Κολοκοτρώνης να φέρουμε την ελευθερία και τη δικαιοσύνη στην πατρίδα μας
Με ανάρτησή της στα social media συνέδεσε το μήνυμα της εθνικής επετείου με την αντίσταση στη λήθη και την αδικία, απευθύνοντας ιδιαίτερο κάλεσμα στη νέα γενιά
Μαρία Καρυστιανού 58