Πολιτική

Οικονόμου για Τσίπρα: Ενώ ονειρεύεται στη γυάλα του εκλογές, η κυβέρνηση λύνει προβλήματα στο δύσκολο παγκόσμιο περιβάλλον

«Κλεισμένος στην κομματική του γυάλα, ο κ. Τσίπρας ονειρεύεται εκλογές. ‘Οσο αυτός ασχολείται με τα εσωκομματικά του, η κυβέρνηση λύνει προβλήματα…».

Αυτό αναφέρει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου, σχολιάζοντας τις δηλώσεις του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα.

Αναλυτικότερα ο κ. Οικονόμου ανέφερε πως «Η κυβέρνηση εφαρμόζει, μέσα στην πανδημία και την παγκόσμια κρίση ενέργειας, ένα από τα μεγαλύτερα προγράμματα στήριξης της κοινωνίας και των επιχειρήσεων, ώστε να περιοριστούν οι επιπτώσεις».

«Χωρίς αυτό το πρόγραμμα και τις διεθνείς πρωτοβουλίες μας, η κατάσταση θα ήταν πολύ χειρότερη», τονίζει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος και επισημαίνει:

«Ο κ. Τσίπρας, όταν κλήθηκε να διαχειριστεί το τελευταίο βήμα πριν από την έξοδο από τα μνημόνια το 2015, βύθισε τη χώρα σε ένα αχρείαστο μνημόνιο 100 δισ. και εξαθλίωσε τη μεσαία τάξη με την υπερφορολόγηση. Σήμερα, κλεισμένος σε μια κομματική γυάλα, ονειρεύεται εκλογές. Όσο αυτός ασχολείται με τα εσωκομματικά του, η κυβέρνηση λύνει προβλήματα και μεριμνά για την ασφάλεια και τη σταθερότητα σε ένα πολύ δύσκολο παγκόσμιο περιβάλλον».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Πολάκης για εκλογή προέδρου ΣΥΡΙΖΑ: Πρέπει να έχει την κοινωνική αποδοχή – Πού διαφώνησε με Φάμελλο
«Ο αρχηγός πρέπει να συγκεντρώνει την κοινωνική αποδοχή, άρα δεν είναι καλό να γίνουν βήματα πίσω» είπε ο βουλευτής Χανίων για τη διαδικασία εκλογής Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ
Ο Παύλος Πολάκης στη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ
Σοφία Ζαχαράκη: Αναστολή φοιτητικής ιδιότητας για 24 μήνες σε όσους συλλαμβάνονται για επεισόδια μέσα στα Πανεπιστήμια
Η υπουργός Παιδείας είπε στους πρυτάνεις ότι το θέμα της βίας στα πανεπιστήμια «είναι ψηλά στην ατζέντα της κυβέρνησης» και τους ζήτησε να ενεργούν σύμφωνα με τα «εργαλεία» που τους δίνει η νομοθεσία
ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ 13