Πολιτική

Γιώργος Βαρουφάκης: Όλες οι γυναίκες αγαπούν τον Γιάνη

Ο Γιάνης, που τον αγαπούν όλες οι γυναίκες, ήταν δύσκολο παιδί, στην Τετάρτη δημοτικού έβγαλε το δεύτερο "ν" από το όνομά του.  Ο Γιώργος Βαρουφάκης αποκαλύπτει άγνωστες πτυχές του υπουργού Οικονομικών. Του γιού του...

Ο Γιώργος Βαρουφάκης, πρόεδρος της Χαλυβουργικής που έχει ζήσει 3 γενιές Αγγελόπουλων αποκάλυψε στο Έθνος της Κυριακής άγνωστες πτυχές από τη ζωή του γιού του: εντός από τους πιο συζητημένους υπουργούς της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ.

Ο ίδιος δηλώνει επαναστάτης, πάντα αριστερός που δεν έβαζε ποτέ νερό στο κρασί του. Ίσως έτσι να εξηγείται και ο ατίθασος χαρακτήρας του γιου του.


Μίλησε στο Έθνος της Κυριακής την ημέρα που σύμφωνα με πολλούς το Μαξίμου “έβαλε στον πάγκο” τον γιο του και έδωσε στον Ευκλείδη Τσακαλώτο τα ηνία της διαπραγματευτικής ομάδας. Ήταν η μέρα που τα τηλέφωνα δεν σταμάτησαν να χτυπούν: όλοι τον έπαιρναν για συμπαράσταση στον Γιάνη του.

«Ο Γιάνης ήταν ένα πολύ δύσκολο παιδί. Έτσι ήταν ο χαρακτήρας του. Στην τετάρτη δημοτικού έβγαλε το ένα ν. Η δασκάλα του το θεώρησε ορθογραφικό λάθος και του έκοψε δύο βαθμούς στα 10. Όταν του είπα: Γιατί Γιάνη; Μου απάντησε: Υπάρχει κανένας κανόνας που να λέει ότι ο Γιάνης πρέπει να έχει δύο ν;».


Ο Γιώργος Βαρουφάκης μιλάει και για τη στενή σχέση που έχουν οι δυο τους. «Μπαμπά μου είναι πάρα πολύ δύσκολα, κουράζομαι πάρα πολύ. Με πήρε του Αγίου Γεωργίου από τη Λετονία και μου λέει: …”ήθελα να μάθω και πώς είσαι μπαμπά μου”. Με συγκίνησε. Με λατρεύει. Με έπαιρνε από την Αμερική, όταν δίδασκε, για να μου πει ότι είχε την ανάγκη να με ακούσει…».

Ο 90χρονος πρόεδρος της Χαλυβουργικής λέει πως εκτός κι εκτός Ελλάδας “χτυπούν” τον γιό του γιατί “θέλουν να τον υποτιμήσουν. Γιατί είναι άξιος, γιατί δεν τους πάει, δεν τους ταιριάζει. Γι’ αυτό τον χτυπούν”.


Ο πατέρας του υπουργού Οικονομικών, θεωρεί βέβαιη την παραμονή του γιου του στην κυβέρνηση, γιατί όπως λέει ο Αλέξης Τσίπρας του έχει μεγάλη αγάπη. “Ο Τσίπρας είναι πολύ δεμένος με τον Γιάνη. Αυτός είναι που πάντα έδινε γραμμή στον πρωθυπουργό και γι’ αυτό εκείνος τον αγαπάει πολύ. Γι’ αυτό και είμαι σίγουρος ότι ο Τσίπρας στηρίζει τον γιο μου και δεν θέλει να τον αδειάσει”, απαντάει χαρακτηριστικά.

Όσο για τις γραβάτες που δεν φοράει; Ο Γιώργος Βαρουφάκης εκτιμά πως το στυλ του γιου του αρέσει. “Τον έχουν αγαπήσει όλες και όλοι. Η Λαγκάρντ πολύ και όλες οι γυναίκες, Ελληνίδες και Ευρωπαίες. Και έχω πει στη Δανάη «πήγαινε από πίσω του γιατί δεν σε βλέπω καλά». Η Δανάη του φέρθηκε και του φέρεται πολύ καλά”.

Πηγή: Έθνος της Κυριακής

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
«Η επιστροφή της Τουρκίας στο πρόγραμμα των F-35 απαιτεί τροποποίηση του νόμου», λέει η Αθήνα μετά τις δηλώσεις Τραμπ
Οι κυβερνητικές πηγές υπενθυμίζουν ότι υπάρχουν δύο προβλέψεις στην αμερικανική νομοθεσία που απαγορεύουν την πώληση αμυντικού υλικού στην Τουρκία
F-35 των ΗΠΑ 5
Το plan b της κυβέρνησης για τους αγρότες με πρόστιμα – Σκέψεις για απάντηση με συλλαλητήριο στο Σύνταγμα
Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης έκανε λόγο για «παράνομες πράξεις» από τους αγρότες με την κατάληψη των δρόμων και συμπλήρωσε «υπάρχει δυνατότητα εφαρμογής του νόμου με μια σειρά διατάξεων
Τρακτέρ
33
Τα μηνύματα Μητσοτάκη στους αγρότες: Η προειδοποίηση για άμεσο τερματισμό των μπλόκων και οι αιχμές περί «τραμπούκων»
Ο στόχος της κυβέρνησης είναι να προσέλθουν σε διάλογο αγρότες που εκπροσωπούν όλα τα μπλόκα και ιδανικά εκπρόσωποι συνολικά του αγροτικού κόσμου
Κυριάκος Μητσοτάκης 27
Κυριάκος Μητσοτάκης: Τραμπουκίζουν αγρότες που θέλουν τον διάλογο για να μη σπάσει το μέτωπο
«Αντιστροφή της πραγματικότητας ότι τους δρόμους κλείνει η Τροχαία» - «Όσο πιο πολύ ταλαιπωρούνται οι πολίτες, τόσο οι αγρότες χάνουν το δίκιο των αιτημάτων τους, πόσο μάλλον όταν αρνούνται να προσέλθουν σε έναν διάλογο»
Κυριάκος Μητσοτάκης
331