Πολιτική

Ολιγοήμερη “ανάσα”! Πού θα κάνουν Πάσχα οι πολιτικοί αρχηγοί

Στο νησί της Τήλου θα περάσει τις ημέρες του Πάσχα ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας με την οικογένειά του.

Ο πρωθυπουργός μετέβη την Μ.Πέμπτη, το μεσημέρι, στο νησί με πλωτό του Λιμενικού Σώματος από την Ρόδο, όπου έφτασε με αεροπλάνο.

Ο πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης, θα παραμείνει τις μέρες του Πάσχα στην Αθήνα.

Η αντιπολίτευση

Στις Κυκλάδες, και συγκεκριμένα στην Τήνο θα βρεθεί τις ημέρες του Πάσχα με την οικογένειά του ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης και πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου επέλεξε για τη Μεγάλη Εβδομάδα ο υπουργός Εθνικής Άμυνας και πρόεδρος των ΑΝΕΛ, Πάνος Καμμένος.

Σε συγγενικό της σπίτι στην Αργολίδα θα περάσει το Πάσχα η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά.

Ο Σταύρος Θεοδωράκης θα μεταβεί στη γενέτειρά του, το χωριό Δραπανιάς Χανίων.

Ο γ.γ. της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ, Δ. Κουτσούμπας, θα βρίσκεται στην Ομβριακή Δομοκού, Φθιώτιδας.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης, θα επισκεφθεί τη Λαμία και την Κατερίνη.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Η Κίμπερλι Γκίλφοϊλ σε συνάντηση με την ομάδα της Αμερικανικής Αποστολής στην Ελλάδα – Την Τρίτη θα συναντηθεί με Τασούλα και Γεραπετρίτη
Την Τετάρτη το πρωί, στις 10:00, η νέα πρέσβης των ΗΠΑ θα μεταβεί στο μέγαρο Μαξίμου για την πρώτη επίσημη συνάντηση με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη
Η Κίμπερλι Γκιλφόιλ
Μαρινάκης: Άστοχη επικοινωνιακά η διαχείριση του κλεισίματος των ΕΛΤΑ από την διοίκηση – Δεν υπάρχει διάθεση υπαναχώρησης  
«Η κυβέρνηση επί της ουσίας της απόφασης να κλείσουν κάποια καταστήματα και να μην μπαίνει μέσα εκατομμύρια μια εταιρεία που είναι στο Υπερταμείο δεν είναι αντίθετη»
Υποκατάστημα των ΕΛΤΑ
29
Το μεγάλο πάρτι της Κίμπερλι Γκίλφοϊλ και το συρτάκι - «Δεν θα απογοητεύσω τις ΗΠΑ και την Ελλάδα»
Την Τρίτη αναλαμβάνει επίσημα καθήκοντα - «Ως πρέσβης ανυπομονώ να συνεργαστώ με τους Έλληνες συμμάχους μας για την προώθηση της ειρήνης, της ευημερίας και της ασφάλειας στην Ανατολική Μεσόγειο»
Η Κίμπερλι Γκίλφοϊλ 21