Πολιτική

Οργή της συντρόφου του Ελύτη για το σποτ του Σαμαρά

Έντονα αντέδρασε η Ιουλίτα Ηλιοπούλου στη διαφήμιση της ΝΔ που εμφανίζει τον μεγάλο Ελληνα ποιητή, όπως αποκάλυψε η εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου “ΣΚΑΙ στις 8”.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Την έντονη αντίδραση της συντρόφου του Οδυσσέα Ελύτη, Ιουλίτας Ηλιοπούλου προκάλεσε η διαφήμιση της ΝΔ όπου εμφανίζεται ο μεγάλος Ελληνας ποιητής.

Η κα Ηλιοπούλου ζητεί την άμεση απόσυρση του σποτ και εκφράζει τη λύπη της που είδε φωτογραφία του Οδυσσέα Ελύτη και να χρησιμοποιείται απόσπασμα απο ποίημά του.

Η Ιουλίτα Ηλιοπούλου, που έχει την ευθύνη για το έργο του ποιητή, αναφέρει “Η ποίηση, το ήθος και η σκέψη του Ελύτη αποτελούν εθνικό κεφάλαιο υψίστης σημασίας και όχι ιδιοκτησία κανενός κόμματος. Ας δείξουμε σεβασμό”. Και μνημονεύει τον στίχο: “Την οργή των νεκρών να φοβάστε και των βράχων τ’ αγάλματα!”.

Δείτε το βίντεο με το απόσπασμα της εκπομπής

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ NEWSIT ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Νέο επεισόδιο στην κόντρα Λατινοπούλου - Παϊτέρη: Η πρόεδρος της Φωνής Λογικής θυμήθηκε την ερώτηση του στον Τσακνή «αν είναι γύφτος»
Η κόντρα που ξεκίνησε από τηλεοπτικό πάνελ μεταφέρεται στα social media, με την πρόεδρο της Φωνής Λογικής να ανασύρει παλαιότερη συνέντευξη του τραγουδιστή
Παϊτέρης και Λατινοπούλου 5
Μητσοτάκης από Βρυξέλλες: «Οι τιμές της βενζίνης και του ντίζελ έχουν ήδη υποχωρήσει, παρακολουθούμε στενά την αγορά»
Ο πρωθυπουργός άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο ελληνικής συμμετοχής σε διεθνή αποστολή για τα Στενά του Ορμούζ και αποκάλυψε προχωρημένες συζητήσεις με την Ουκρανία για drones
Κυριάκος Μητσοτάκης 85